Снимки: ОФК Елхово и Червена звезда – Каменец не успяха да излъчат победител

Червена звезда – Каменец и ОФК Елхово не успяха да си отбележат гол и завършиха 0:0 в пряк сблъсък за лидерското място в А регионалната футболна група – област Ямбол. … прочети още »

Детският футболен отбор на ОФК Елхово постигна втора поредна победа

Детският футболен отбор на ОФК Елхово постигна втора поредна победа в официален двубой през тази година. На стадиона в град Елхово възпитаниците на Пламен Христов победиха гостите от ОФК Сливен … прочети още »

ОФК Елхово победи ОФК Стралджа като гост с минимален резултат

ОФК Елхово постигна трудна, но важна победа при гостуването си в град Стралджа този уикенд. Попадението за ОФК Елхово бе дело на Иван Павлов още през първото полувреме, което бе … прочети още »

Даниел Иванов-Аоияма завърши на второ място в пролетният турнир и за четвърти път получи приза за Висок боен дух

Даниел Иванов-Аоияма се класира на престижното второ място на големия пролетен турнир по сумо в японската столица Токио. За втори път в своята кариера Аоиама е подгласник на носителя на … прочети още »

ОФК Елхово постигна първа победа в официален двубой за 2021г.

ОФК Елхово постигна първа победа в официален двубой за 2021г. В събота на стадиона в Елхово момчетата на Владо Ямуков посрещнаха гостите от ФК”Априлец Бояджик-2017″ и ги победиха категорично с … прочети още »

Спортен стрелкови еърсофт клуб Елхово набира желаещи за членство в клуба

Спортен стрелкови еърсофт клуб гр.Елхово набира желаещи за членство в клуба. Членовете на стрелковият еърсофт клуб в град Елхово ще имат възможност да участват в организирани спортно-развлекателни мероприятия, основаващи се … прочети още »

Отново златен медал за Марсела Стeлианова от Държавен шампионат по свободна борба

Марсела Стeлианова отново спечели златен медал за Клуб по борба „Стефан Караджа” – Елхово, този път от Държавния лично-отборен шампионат по свободна борба за момичета в Бургас. В зала “Бойчо … прочети още »

Бронзов медал за елховската борба от Държавен личен шампионат за момчета

С четирима състезатели, един от които с бронзов медал, се представи Клуб по борба „Стефан Караджа” – Елхово на Държавен личен шампионат по свободна борба за деца в град Сливен. … прочети още »

Два златни медала за елховската борба от Държавното първенство за момичета

С две състезателки, се представи Клуб по борба „Стефан Караджа” – Елхово на Държавния лично-отборен шампионат по свободна борба за деца в Горна Оряховица. И двете момичета спечелиха златни медали … прочети още »

Даниел Иванов – Аоияма завърши с отрицателен баланс турнира в Токио

Днес завърши Големият януарски турнир по сумо, който се проведе в столицата на Япония – Токио. В него за пореден път взе участие Даниел Иванов – Аоияма, който приключи с … прочети още »

Сребърен медал за елховската борба от Държавното първенство за момчета

С трима състезатели, един от които спечели сребърен медал, се представи Клуб по борба „Стефан Караджа” – Елхово на Държавния лично-отборен шампионат по свободна борба за деца в Горна Оряховица. … прочети още »

Даниел Иванов-Аоияма завърши с победа последна надпревара за сезон 2020

Сумистът ни Даниел Иванов-Аоияма завърши с победа участието си на ноемврийския турнир в токийския дворец “Кокугикан”, последна надпревара за сезон 2020. В двубой от последния 15-и кръг 188-килограмовият борец от … прочети още »

ОФК Елхово се изравни по точки с лидера в класирането

В неделя ОФК Елхово постигна убедителна победа 1:5, като гост в село Кабиле срещу състава на ФК “Искра- Симеоново” в двубой от последен 9-ти кръг на областното футболно първенство. Въпреки … прочети още »

Аоияма с втора поредна победа в Токио

Българинът Даниел Иванов – Аоияма постигна втора поредна победа на Големия ноемврийски турнир по сумо в Токио. В схватка от седмия кръг “маегашира-8” Аоияма събори на земята с техниката хатакикоми … прочети още »

Даниел Иванов-Аоияма стартира с три поредни загуби в Токио

Даниел Иванов-Аоияма допусна три поредни загуби на стартиралия в неделя ноемврийския турнир по сумо в Токио. Българският маегашира-8 днес отстъпи на равния му по ранг Теруцуйоши, който пък записа първата … прочети още »