Нови пет медала за състезателите за СКБ „Стефан Караджа“ Елхово

Спортен клуб по борба „Стефан Караджа“ Елхово отново се представи достойно на поредното състезание. Клубът участва с шест свои състезатели и се завърна с пет медала. Възпитаниците на треньора Диан … прочети още »

Хрисиана Христова е новата ни балканска шампионка в свободната борба при момичета до 15 години

Хрисиана Христова е новата ни балканска шампионка в свободната борба при момичета до 15г. от Балканиада 2022 , Букурещ, Румъния Хрисиана Николаева Христова (13г.), младата ни и талантлива състезателка от … прочети още »

Нови медали за борците от Елхово (+снимки)

Състезатели от Сливен, Средец, Елхово, Ямбол, Казанлък, Велико Търново и Нова Загора взеха участие в XVII – тия турнир по свободна борба за момичета и момчета „Новозагорска слава“, провел се … прочети още »

Юношите на ОФК Елхово са едноличен лидер в зона Бургас след четири поредни победи

Юношите на ОФК Елхово са едноличен лидер след изключително убедителното си представяне в първенството на зона Бургас в младшата възрастова група. Отборът воден от Росен Петров стартира с три минимални … прочети още »

Шест медала за борците от Елхово на международен турнир (+снимки)

Шест медала спечелиха борците на Клуб по борба „Стефан Караджа” – Елхово от международен турнир в Ямбол, в памет на Иван Кръстев и Петко Дерменджиев. В него участваха над 200 … прочети още »

Живко Иванов с КТМ от „Елхово рейсинг клуб“ стана вицерепубликански шампион по Супермото (+снимки)

На картинг пистата във Враца през изминалия уикенд се проведоха последните два старта от Републиканския шампионат в дисциплината Супермото за този сезон. Оспорвана беше надпреварата в клас S3,  в който … прочети още »

Нови медали за борците от Елхово от турнир организиран от Станка Златева

85 състезатели от 12 клуба в страната участваха в традиционния турнир по борба, свободен стил, организиран от многократната шампионка Станка Златева. Проявата се проведе в края на месец септември на … прочети още »

Борците от клуб „Стефан Караджа“-Елхово с отличия от състезания в Търговище и Средец (+снимки)

На 24 септември в Търговище в зала „Дечко Стефанов“ се проведе първи международен турнир по свободна борба в памет на Пламен Пенев (бел.ред.: бронзов медалист от световно и европейско първенство … прочети още »

Даниел Иванов-Аоияма завърши Големия есенен турнир по сумо в Токио с 6 победи и 9 поражения

Вчера в Токио (Япония) завърши пролетния турнир по сумо, в който участва Даниел Иванов – Аоияма. 35-годишният сумист родом от Елхово завърши участието си с минимален отрицателен баланс от 6 … прочети още »

Живко Иванов спечели сребърния медал от Европейското първенство по Супермото

Живко Иванов с КТМ от „Елхово рейсинг клуб“ спечели сребърния медал от Европейското първенство по Супермото в клас S 3 след отлично каране в Долна Митрополия и през целия сезон. … прочети още »

Борците от клуб „Стефан Караджа“-Елхово се завърнаха отново с медали (+снимки)

На 27 август в град Дългопол се проведе 8-мия традиционен турнир по свободна борба за деца, момчета и момичета организиран от СК Борба “Партизани” с. Партизани и Община Дългопол. На … прочети още »

Живко Иванов с победа и огромен принос за отборната титла за България на Балканското по Супермото в Румъния (+снимки)

Българските състезатели спечелиха отборната титла в 4-ия кръг на Балканския шампионат по Супермото в Прежмер, Румъния, след като изпревариха в крайното класиране домакините. Нашите състезатели събраха 113 точки, а румънците … прочети още »

Живко Иванов от „Елхово рейсинг клуб“ финишира втори в кръг от Европейския шампионат по Супермото в Чехия

Живко Иванов от „Елхово рейсинг клуб“ с КТМ се класира на второ място в клас S3 в поредния кръг от Европейския шампионат по Супермото във Високе мито (Чехия). Той завърши … прочети още »

Отново медали за борците от клуб „Стефан Караджа“-Елхово (+снимки)

Нова порция медали спечелиха борците от клуб „Стефан Караджа“-Елхово на провелите се през изминалата седмица състезания в градовете Стара Загора и Черноморец. В град Стара Загора на 4 юни се … прочети още »