Живко Иванов от „Елхово рейсинг клуб“ финишира втори в кръг от Европейския шампионат по Супермото в Чехия

Живко Иванов от „Елхово рейсинг клуб“ с КТМ се класира на второ място в клас S3 в поредния кръг от Европейския шампионат по Супермото във Високе мито (Чехия). Той завърши … прочети още »

Отново медали за борците от клуб „Стефан Караджа“-Елхово (+снимки)

Нова порция медали спечелиха борците от клуб „Стефан Караджа“-Елхово на провелите се през изминалата седмица състезания в градовете Стара Загора и Черноморец. В град Стара Загора на 4 юни се … прочети още »

Живко Иванов е сред 10-те финалисти за Годишните награди на Фондация „Енчо Керязов“ в категория Спорт

Десетте най-силни кандидатури, които продължават към финала за Годишните награди на Фондация „Енчо Керязов“, вече са ясни. Церемонията за връчване на отличията ще се проведе на 1 юни в Античен … прочети още »

Даниел Иванов-Аоияма е едноличен водач на турнира в Токио

Даниел Иванов-Аоияма постигна шест поредни победи на започналия в края на миналата седмица турнир по сумо в японската столица Токио. Българинът, състезаващ се с ранг „маегашира-11“, продължи успешната си серия, … прочети още »

Малчуганите от ОФК Елхово се класираха трети на областен турнир по футбол (+снимки)

В град Ямбол на обновения стадион „Георги Дражев“ се проведе детски футболен турнир (бел. ред: деца родени след 2011 год.) на Асоциацията на българските футболисти. Турнирът бе организиран от Областния … прочети още »

Живко Иванов се изкачи на почетната стълбичка на първото състезание от републиканския шампионат по Супермото (+снимки)

Изминалият уикенд любителите на моторните спортове се насладиха на невероятно шоу на две колела и оспорвани битки. В град Враца се проведе първият кръг от Републиканския шампионат по Супермото на … прочети още »

Пореден златен медал за Марсела Стелиянова от Държавен шампионат по свободна борба (+снимки)

Марсела Стелиянова отново спечели златен медал от Държавния личен шампионат по борба свободен стил за момичета и кадетки гр. Бургас. В най-големият град в югоизточна България Марсела бе отново непобедима … прочети още »

Даниел Иванов – Аоияма завърши с минимален отрицателен баланс участието си в турнира в Осака

Вчера в Осака (Япония) завърши пролетния турнир по сумо, в който участва Даниел Иванов – Аоияма. 35-годишният сумист родом от Елхово завърши участието си с минимален отрицателен баланс от 7 победи … прочети още »

Нова порция медали спечелиха борците от клуб „Стефан Караджа“-Елхово (+снимки)

Нова порция медали спечелиха борците от клуб „Стефан Караджа“-Елхово на провелите през изминалата седмица състезания в Бургас и Велико Търново. Бургас посреща държавния личен-отборен шампионат за момичета и кадетки на … прочети още »

Два бронзови и сребърен медал за борците от клуб по борба „Стефан Караджа” – Елхово (+снимки)

На 18 и 19 март в град Сандански  се проведе държавен личен шампионат по борба за деца. В републиканското първенство участие взеха общо 294 деца от 51 клуба в страната. … прочети още »

Снимки: Отново златен медал за Марсела Стелиянова от Държавен шампионат по свободна борба

Марсела Стелиянова отново спечели златен медал от Държавния личен шампионат по борба свободен стил за момичета и кадетки гр. Стара Загора. В градът на липите Марсела остана непобедима в кат. … прочети още »

Даниел Иванов-Аоияма постигна положителен баланс на Големия Новогодишен турнир по сумо в Токио

Най-добрият ни професионален сумист – Даниел Иванов-Аоияма приключи участието си на Големия Новогодишен турнир по сумо в японската столица Токио с положителен баланс от 8 победи и 7 загуби. С … прочети още »