Сформира се Областна координационна група за учене през целия живот

В изпълнение на Националната стратегия за учене през целия живот и Европейската програма за учене на възрастни Министерството на образованието и науката инициира създаването на Областни координационни групи за учене … прочети още »

Пенчо Бординяшки с награда от Национален литературен конкурс

На 21 ноември 2019 година в залата на Безистен – Ямбол, се проведе тържествена церемония по връчване на наградите от 3-ти Национален литературен конкурс, организиран от Езикова гимназия „Васил Карагьозов“, … прочети още »

Намаление на регистрираните престъпления в областта, отчете ръководството на ОДМВР-Ямбол

На месечен брифинг директорът на ОДМВР – Ямбол представи информация за криминогенната обстановка в региона за периода от 1 януари до 31 октомври 2019 година. Старши комисар Калоян Милтенов посочи,  … прочети още »

Снимки: Паисиеви дни в ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово

На 25 ноември 2019 година, директорът на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово, г-н П. Бординяшки, тържествено откри честванията, посветени на 133 годишнината от основаване на училището. Паисиевите дни … прочети още »

Среща на областния управител с представители на EVN България

Областният управител Димитър Иванов проведе работна среща с Робърт Дик,  регионален мениджър на EVN България и Калина Трифонова, заместник-председател на УС на дружеството, по повод готовността им за зимния период … прочети още »

Проведе се второ заседание на ОбС-Елхово

Второто заседание на Общински съвет – Елхово старира с полагане на клетва от страна на д-р Мария Атанасова и подписване на клетвен лист, поради отсъствието и на проведеното тържествено заседание … прочети още »