Фитнес залите и търговските центрове отварят в понеделник

Здравният министър издаде Заповед № РД-01-268/15.05.2020 г., на основание на която търговските центрове тип МОЛ могат да работят с клиенти от понеделник, 18 май. Остава забраната на територията на МОЛ-овете … прочети още »

Две дати за плащания на парични обезщетения за безработица през май предвижда НОИ

Националният осигурителен институт ще изплати днес на 124 011 безработни лица паричните обезщетения за безработица за месец април , отпуснати преди и след обявяване на извънредното положение на 13 март. … прочети още »

Носии от Елховско отново могат да бъдат разгледани от днес в Регионален етнографски музей в Пловдив

Регионален етнографски музей – Пловдив отваря врати от днес. От музея в Пловдив напомнят, че всички здравни и хигиенни изисквания са задължителни за всички посетители. В него могат да бъдат … прочети още »

38 са новите заразени с COVID-19 в страната, 6 от тях са в Ямболско

През последното денонощие за COVID-19 са изследвани 1608 проби. 38 от тях са дали положителен резултат. Тези данни изнесе секретарят на Националния оперативен щаб доц. Димо Димов тази сутрин. Към … прочети още »

Видео и снимки: Поздрав да абитуриентите от Професионална гимназия „Стефан Караджа“ – Елхово

Преди 180 години беше роден един герой! Наричаше се Стефан Караджата. Той беше нисък, черноок, хубавец, лек и пъргав като сърна. Той бърбореше с всички, смееше се и пееше, но … прочети още »