Възобновява се дейността на промишления пазар в град Елхово

Общинска администрация съобщава, че от 04 юли 2020 г. /събота/ се възобновява дейността на промишления пазар в град Елхово. Традиционният промишлен пазар в град Елхово не се провеждаше от средата … прочети още »

При спецоперация на територията на област Ямбол са задържани 8 лица

При спецоперация на територията на област Ямбол са задържани 8 лица, образувани са 8 досъдебни производства, разкрити са 16 престъпления. Специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност и превантивна … прочети още »

Три положителни проби за COVID19 в област Ямбол за последното денонощие

За изминалото денонощие за новия коронавирус са изследвани 2045 проби. 112 от тях са дали положителен резултат. Това показват данните в Националната информационна система. Лицата с настоящ адрес в област … прочети още »

Православната църква отбелязва подвига на тримата братя Свети мъченици Мануил, Савел и Исмаил

Днес православната църква отбелязва подвига на тримата братя Свети мъченици Мануил, Савел и Исмаил, а също отбелязва паметта на свети мъченик Манасий Габровски и Свети апостол Аетий. Мануил, Савел и … прочети още »

Днес ще се проведе Националното външно оценяване за седмокласниците по математика

Днес ще се проведе Националното външно оценяване за седмокласниците по математика. В понеделник, в последния учебен ден, седмокласниците се явиха на малката матура по български език и литература и писаха … прочети още »