Втора победа за Аоияма в Токио

Българинът Даниел Иванов-Аоияма постигна втора победа на големия есенен турнир по сумо в японската столица Токио. В среща от третия кръг гигантът от Елхово, известен с прозвището Аоияма, който е … прочети още »

Учениците от Центровете за настаняване от семеен тип с подаръци за Първия учебен ден

Общо 13 деца и ученици от двата Центъра за настаняване от семеен тип в град Елхово получиха индивидуални подаръци за 15 септември. Всеки от тях получи таблет, оборудван с допълнителен … прочети още »

Снимки: Първи учебен ден в детска градина „Невен“-град Елхово

Децата от ДГ „Невен“  прекрачиха прага на любимата детска градина, озарявайки я със своите широки и лъчезарни усмивки.  За началото на новата учебна година г-жа Ангелова – старши учител по … прочети още »

Снимки: Със слънце в очите и с много надежда – първи учебен ден в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово

Първи учебен ден – един прекрасен ден и едно прекрасно начало! Начало, изпълнено с надежди, с трепет, с цветя и усмивки. Начало на напрегнат труд за постигане на успехи в … прочети още »

Снимки: Първи учебен ден в ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово

Днес, 15.09.2020 г., под звуците на националния химн и с вдигане на националния флаг, в ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово бе открита новата 2020/2021 учебна година. При засилени … прочети още »

Covid-19 в голямо предприятие в Ямбол, изследват всички 670 служители

Голямо производствено предприятие за прежди и тъкани в Ямбол започна изследване на всички 670 работници и служители заради 10 заразени с коронавирус, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в града. Заразените … прочети още »

Снимки: Първи учебен ден за ПГ „Стефан Караджа“ – гр. Елхово

15 септември най-светлият ден в живота на едно училище – дошло е време да отворим вратите на нашата професионална гимназия „Стефан Караджа“ за новата 2020/2021  учебна година. С нетърпение очакваме … прочети още »

Снимки: Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски” – Елхово отвори врати за юбилейната си 2020/2021 учебна година

На днешния 15 септември удари първият училищен звънец и в ПГ ”Св. Климент Охридски”. За разлика от предишни години, откриването на учебната година беше по-различно –  свързано с мерките за … прочети още »