Всички ученици в 1 и 8 клас ще получат еднократна помощ от 300 лв. през 2021 г.

Всички ученици, записани в първи и в осми клас ще получат еднократна помощ от 300 лв. през 2021 г. Това реши парламентът с приемане на текстове от закона за държавния … прочети още »

БЧК поддържа телефонни линии за психологическа подкрепа

Български Червен кръст – Ямбол продължава да поддържа активни телефонните линии за психологическа помощ и консултиране на граждани, нуждаещи се от подкрепа. От услугата се възползват и професионалисти в сферата … прочети още »

3712 нови случая на COVID-19 са установени в страната, 93 от тях са в област Ямбол

3712 нови случая на COVID-19 са установени в страната през последното денонощие при направени 8 820 PCR теста. Това показват данните на единната информационна система на здравните власти в България … прочети още »

На 26 ноември Православната църквата почита паметта на Св. Стилиян Пафлагонийски

На 26 ноември Православната църквата почита паметта на Св. Стилиян Пафлагонийски. Наречен е още Детепазител, защото се възприема като закрилник на бебетата и малките деца. Св. Стилиан е роден и … прочети още »

Продължава предоставянето на социални услуги на територията на Община Елхово

Въпреки въведените допълнителни противоепидемични мерки на територията на страната, в Община Елхово социалните услуги продължават своята работа в подкрепа на потребителите си. В домашният социален патронаж продължава ежедневно да се … прочети още »