Нови случаи на африканска чума по дивите свине в Елхово

Цели 142 диви прасета, носители на вируса на Африканска чума по свинете (АЧС), са отчетени са по-малко от 10 дни из цялата страна. Последните три заповеди на Българска агенция по безопасност на храните … прочети още »

МИГ–Елхово–Болярово обявява прием на проектни предложения за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“

ОБЯВА за прием на проектни предложения  за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Стратегията за Водено от общностите местно развитие на  СНЦ „МИГ-Елхово-Болярово” от Програма за развитие на селските райони … прочети още »

Официална информация от ОДМВР- Ямбол по повод катастрофата със загинал водач край Гранитово

На 21 януари към 18:20 ч. в РУ – Елхово е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествия на път I – 7, км.303 /до разклона за село Гранитово/. Пристигналите на … прочети още »

Граничари арестуваха трима мигранти, укрити в камион на ГКПП “Лесово”

Граничари арестуваха трима мигранти, укрити в камион на ГКПП “Лесово”, съобщиха от МВР. Задържането било в 2.30 часа на 21 януари. На ГКПП “Лесово” пристигнал за влизане в страната товарен … прочети още »

Катастрофа край Елхово, загинал е шофьорът на автомобила

Водач на лек автомобил “Форд” е загинал при катастрофа на път I-7 в участъка Елхово – ГКПП “Лесово” в района на разклона за Гранитово. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. … прочети още »

38 255 български лични документи са издадени от при ОДМВР- Ямбол през 2020 година

През изминалата година в сектор „БДС“ са приети заявления за издаване на 18 329 лични карти и 9 120 паспорти, в сектор „Пътна полиция“ за приети заявления за издаване на … прочети още »