След 40 години стартира доизграждането на Новата болница в Ямбол

До дни ще стартират дейностите по доизграждането на Новия болничен комплекс в Ямбол. Неговото строителство е започнало преди повече от 40 години. Приключени са всички процедури по избора на фирма … прочети още »

В ход е имунизацията на членовете на Секционните избирателни комисии в областта

Областният управител, представители на общините от област Ямбол, РИК Ямбол, РЗИ Ямбол, ОД МВР Ямбол и МБАЛ „Св. Пантелеймон“ обсъдиха  на работно заседание хода на имунизационния процес и ваксинирането против … прочети още »

Възстановяват автубусната линия Елхово – София с час на тръгване 5:30 часа

Автобусният превозвач Валерос съобщава, че от 1 март 2021 год., ще възстанови автобусната линия Елхово – София с час на тръгване от град Елхово 5:30 часа. Автобусът ще тръгва от … прочети още »

На ГКПП „Лесово“ откриха недекларирана валута за близо 40 000 лева

Митнически служители от Главна дирекция “Митническо разузнаване и разследване“ и служители от ГД „Гранична полиция“ откриха недекларирана валута в евро и турски лири с левова равностойност 39 348 лева при … прочети още »

Община Елхово обявява подбор за здравен медиатор

Община Елхово обявява подбор за здравен медиатор. Необходими документи: Автобиография Мотивационно писмо Копие от диплома за завършено средно образование Заявление по образец Образец на заявлението се получава в деловодството на … прочети още »

Ученическият парламент на ПГ „Св. Климент Охридски“ инициира дарителска кампания за болно дете

Средношколците от всички паралелки в елховската профилирана гимназия събират средства за операции на малкия Божидар, който се нуждае от лечение в САЩ  на стойност около 100 хил. лева. Детето, Божидар … прочети още »