ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ е победител в общинската викторина по безопасност на движението

На 28.05.2021 в залата на ЦПЛР-ОДК, се проведе Общински етап от Националната викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя“. Организатори на викторината са Община Елхово, МКБППВН, РУ … прочети още »

Общински съвет Елхово награди ученици за постигнати високи резултати

На проведено заседание на ОбС-Елхово за постигнати високи резултати бяха наградени общо шест ученици от община Елхово с парични награди в размер на 200 лева. Решението за поощрителните награди на … прочети още »

Личните лекари ще ваксинират и пациенти извън листите им

medbol

Общопрактикуващите лекари ще участват в осъществяването на имунизационната кампания срещу COVID-19, като ваксинират и желаещи лица извън обхвата на пациентските им листи. Това нарежда служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо … прочети още »

Имунизационният пункт в град Елхово разполага с всички четири вида ваксини срещу COVID-19

Намалява броят на желаещите да се ваксинират срещу Covid-19 в община Елхово, като тенденцията е съща и в останалите четири общини на област Ямбол. Това отчитат от РЗИ-Ямбол. В имунизационният … прочети още »

Клоновете на ОББ в осем офиса на НАП в страната спират работа в края на месеца

От 1 юни 2021 г. плащанията на данъци и осигурителни вноски в офисите на НАП в Габрово, Добрич, Кърджали, Монтана, Перник, Русе, Стара Загора и Ямбол могат да се извършват … прочети още »