Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации

В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, е установено при проверките от Националната агенция по приходите. От Агенцията напомнят, че … прочети още »

МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР на МИГ – Елхово – Болярово по Програма за развитие на селските райони … прочети още »

25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово

25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна. По данни на митническата управа в колоната чакат над 1000 ТИР-а. А шофьори … прочети още »

Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол

Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското дружество за защита на птиците (БДЗП) успява да открие птицата, благодарение на поставения … прочети още »