ПГ „Св. Климент Охридски“ – гр. Елхово е включена в международното изследване PISA 2022

Деветокласници от три училища в област Ямбол са включени в тазгодишното международното изследване PISA – Профилираната гимназия „Св. Климент Охридски“ в Елхово, Професионалната гимназия по икономика „Георги С. Раковски“ в … прочети още »

Експонати на Етнографско-археологически музей – Елхово участват в изложба на НАИМ при БАН

На 24 март 2022 г. в НАИМ – БАН ще се открие временната изложба „Време, материя и дух. Реставрацията в Националния археологически институт с музей при Българската академия на науките”.  … прочети още »

Разкриха грабеж на бензиностанция в Тополовград

Полицаи от управлението в Тополовград и колегите им от ОД на МВР-Хасково задържаха 33-годишен извършител на грабеж, съобщиха от МВР. Криминалистите започнали работа по случая на 12 март след сигнал за нахлул … прочети още »

Пеперудена магия – ДГ „Надежда“ (+видео и снимки)

Тържествата в детската градина са вълшебство, както за децата, така и за техните родители и учители. Вълшебството на сцената не може да се опише с думи, то трябва да се … прочети още »

До края на март физическите лица могат да ползват отстъпката от 5% за доходите от 2021 год.

До края на март физическите лица могат да ползват отстъпката от 5% от данъка за довнасяне по годишната си данъчна декларация. За да се възползват от отстъпката, гражданите трябва да подадат … прочети още »