Наградиха учениците участвали в конкурса „Аз презентирам Елхово“ (+ снимки)

На 23 март от 18.00 ч. в зала „Елхово“  се състоя представянето пред публика и награждаването на отличените презентации в конкурса за мултимедийна презентация „Аз презентирам Елхово“, организиран от Eтнографско-археологически … прочети още »

Национален състезател е победителят на турнира по тенис на маса посветен на празника на Елхово (+снимки)

Като част от програмата на община Елхово по повод празничната седмица в общината, вчера в спортната зала на град Елхово се проведе турнир по тенис на маса. В надпреварата заявиха … прочети още »

Съвети за усъвършенстване на покер играта ви?

Покерът е известен от десетилетия и по никакъв начин не губи своята популярност, а я увеличава. Много начинаещи искат да се впуснат в света на тази завладяваща картова игра и … прочети още »

В РУ – Елхово е образувано досъдебно производство заради причинено тежко увреждане на куче

В РУ – Елхово е образувано досъдебно производство за извършено за  престъпление по чл. 325б, ал.1 от НК /за проявена жестокост към гръбначно животно/. На 22 март в полицията е … прочети още »

Сумистът родом от град Елхово Даниел Иванов – Аоияма е новия Почетен гражданин на Елхово

Сумистът родом от град Елхово Даниел Иванов – Аоияма е новия Почетен гражданин на Елхово. Това решиха с пълно единодушие общинските съветници на заседанието си днес по предложение на кмета … прочети още »