Специализиран кабинет по правилно хранене и диетика отвори врати в град Елхово

Публикувано преди 4 години  |  Общество

От няколко дни в град Елхово отвори специализиран кабинет по правилно хранене и диетика. В него специалист по хранене и диетика извършва изследване ВЕГА тест.

Вега Тест е се нарича теста, чрез който се определя поносимостта на организма към различните храни и добавки. Това е био-енергиен тест, след който става ясно кои храни влияят здравословно на съответния организъм, как човека да се храни без някакво ограничение на количествата, но без да трупа килограми. Самият тест определя поносимостта на всеки пациент към плодове, зеленчуци, месо, риба, варива, тестени и млечни продукти, зърнени култури, подсладители, подправки, сосове!

Самият тест е безопасен, бърз, точен, удобен, безболезнен, безкръвен и без допълнително облъчване. Необходимо е единсвено пациентите да държат метален накрайник с лява ръка, който е свързан съответно с компютър. Той пък е свързан с гнезда, в които се поставят ампули с хомеопатичен разтвор от различни видове храни. Веригата се затваря с писец, допрян до точката B11 (в китайската медицина това е активната точка на белите дробове), в основата на нокътя на палеца на дясната ръка, но е важно да уточним, че писецът не боде, всъщност се допира до кожата на пръста.

С помощта на Вега тест е възможно да бъдат загубени между 5 и 10 килограма само в рамките на месец, чрез консумация на установените от теста поносими храни, които огранизъмът умее да разгражда бързо.

Кабнетът се намира в град Елхово, ул. Цар Симеон 5, срещу пракинга на Читалище „Развитие – 1893“ гр. Елхово. Работното време е 9:00 до 17:00 часа. За повече информация телефон 0889664687 или в Facebook страницата тук: https://www.facebook.com/vegatestelhovo/


Статията е публикувана на 26 септември 2020

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА