Водещата верига супермаркети T MARKET и верига магазини PEPCO отвориха официално своите врати

  15 109 | Публикувано преди 2 години  | Общество

На 06.10.2020 г. водещата верига супермаркети T MARKET откри своя първи магазин в Елхово. Той се намира на ул. „Александър Стамболийски“ 167, гр. Елхово. Това е 86-ят супермаркет за бързо растящата верига, която вече присъства в 42 града в България. Новият T MARKET беше открит от Петър Павлов, генерален директор на „Максима България“, който преряза лентата заедно с Живка Кафеджиева, зам. кмет на Община Елхово.

Новият T MARKET разполага с топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, както и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място. Жителите на Елхово ще имат и възможността да се насладят на 100% прясно българско месо. Разнообразието от продукти е допълнено и от широк избор на готови свежи салати, изложени на витрините, зона за плодове и зеленчуци, сектор за био и органик храни, сладкарски щанд и зона с нехранителни продукти.

T MARKET oткри 22 paбoтни мecтa в града. Taĸa eĸипът нa ĸoмпaниятa вeчe нaбpoявa нaд 2 000 дyши.

Паралелно с отварянето на Т МАРКЕТ отвори врати и магазин PEPCO, който се намира непосредствено до Т МАРКЕТ. Магазин PEPCO е специализиран в продажбата на облекла за цялото семейство и домакински продукти.

Самото строителство на търговския комплекс стартира точно преди 1 година. Инвестиция е разположена на парцел с площ от близо 9 000 кв. метра, а общата застроена търговска площ е близо 3 000 кв. метра.Статията е публикувана на 6 октомври 2020
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »