Водещата верига супермаркети T MARKET и верига магазини PEPCO отвориха официално своите врати

Публикувано преди 4 години  |  Общество

На 06.10.2020 г. водещата верига супермаркети T MARKET откри своя първи магазин в Елхово. Той се намира на ул. „Александър Стамболийски“ 167, гр. Елхово. Това е 86-ят супермаркет за бързо растящата верига, която вече присъства в 42 града в България. Новият T MARKET беше открит от Петър Павлов, генерален директор на „Максима България“, който преряза лентата заедно с Живка Кафеджиева, зам. кмет на Община Елхово.

Новият T MARKET разполага с топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, както и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място. Жителите на Елхово ще имат и възможността да се насладят на 100% прясно българско месо. Разнообразието от продукти е допълнено и от широк избор на готови свежи салати, изложени на витрините, зона за плодове и зеленчуци, сектор за био и органик храни, сладкарски щанд и зона с нехранителни продукти.

T MARKET oткри 22 paбoтни мecтa в града. Taĸa eĸипът нa ĸoмпaниятa вeчe нaбpoявa нaд 2 000 дyши.

Паралелно с отварянето на Т МАРКЕТ отвори врати и магазин PEPCO, който се намира непосредствено до Т МАРКЕТ. Магазин PEPCO е специализиран в продажбата на облекла за цялото семейство и домакински продукти.

Самото строителство на търговския комплекс стартира точно преди 1 година. Инвестиция е разположена на парцел с площ от близо 9 000 кв. метра, а общата застроена търговска площ е близо 3 000 кв. метра.


Статията е публикувана на 6 октомври 2020

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА