Снимки: Джанина Николова от Елхово зае първо място в Национален конкурс за детска рисунка

Публикувано преди 3 години  |  Образование

Министерство на образованието и науката, Национален дворец на децата, Регионално управление на образованието – Кърджали, Община Кърджали и ЦПЛР – Общински детски комплекс – Кърджали организираха Националeн празник на детското изкуство „Вълшебният свят на Родопите” гр. Кърджали 31.10 – 01.11.2020 г.

Националният празник на детското изкуство се провежда ежегодно в град Кърджали и е част от празничната програма за Деня на Кърджали – 21 октомври. Проявата е включена в Националния календар на МОН за изяви по интереси на деца и ученици за учебната 2020/2021 г. и в Културния календар на Община Кърджали.

Част от празника са и конкурсите за детска рисунка и за фотография. В конкурса за детска рисунка Джанина Николова от V б клас на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово зае първо място във втора възраства група 11-14 год., за което получи диплом и медал. Нейният ръководител е Желязко Петков – старши учител. Заключителна част е организирана под формата на виртуална изложба на най-добрите детски творби, в която участие взе и рисунката на Джанина Николова.


Статията е публикувана на 15 ноември 2020

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА