Снимки: Джанина Николова от Елхово зае първо място в Национален конкурс за детска рисунка

  1 120 | Публикувано преди 2 месеца  | Образование

Министерство на образованието и науката, Национален дворец на децата, Регионално управление на образованието – Кърджали, Община Кърджали и ЦПЛР – Общински детски комплекс – Кърджали организираха Националeн празник на детското изкуство „Вълшебният свят на Родопите” гр. Кърджали 31.10 – 01.11.2020 г.

Националният празник на детското изкуство се провежда ежегодно в град Кърджали и е част от празничната програма за Деня на Кърджали – 21 октомври. Проявата е включена в Националния календар на МОН за изяви по интереси на деца и ученици за учебната 2020/2021 г. и в Културния календар на Община Кърджали.

Част от празника са и конкурсите за детска рисунка и за фотография. В конкурса за детска рисунка Джанина Николова от V б клас на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово зае първо място във втора възраства група 11-14 год., за което получи диплом и медал. Нейният ръководител е Желязко Петков – старши учител. Заключителна част е организирана под формата на виртуална изложба на най-добрите детски творби, в която участие взе и рисунката на Джанина Николова.Абонирайте се за YouTube канала ни от ТУК.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

Три заповеди във връзка с актуалната епидемиологична обстановка издаде здравният министър
Със своя заповед министърът на здравеопазването удължава срока на въведените в страната временни противоепидемични мерки, считано от ... прочети още »
ОДК Елхово обявява конкурс на тема "ОТ БАБА МАРТА ДО ПЪРВА ПРОЛЕТ"
ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ЕЛХОВО ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА РИСУНКА ИЛИ МАРТЕНСКО ПАНО ... прочети още »
Жълт код в област Ямбол. Тази вечер дъждът преминава в сняг
НИМХ-МОН - за 26.01.2021 г. е обявено предупреждение от първа степен (жълт код) за валежи от сняг ... прочети още »
Специализираната прокуратура привлече в качеството на обвиняем действащ прокурор за длъжностно престъпление
Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност прокурор от Районна прокуратура-Ямбол за извършено от него престъпление по служба ... прочети още »
НАП: Здравната вноска за безработните става 26 лева месечно
От 1 януари 2021 г. хората, които сами внасят задължителните си здравни вноски (например трайно безработни, които ... прочети още »
АПИ: Шофьорите да се готвят за зимни условия, може да има поледици
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че утре от северозапад ще започнат ... прочети още »