ЦПЛР-Общински детски комплекс гр. Елхово обявява конкурс за рисунка на тема “От Коледа до Сурва”

  326 | Публикувано преди 2 месеца  | Образование

ЦПЛР-Общински детски комплекс гр. Елхово обявява конкурс за рисунка на тема “От Коледа до Сурва”. Целта на конкурса е да бъде насърчено детското въображение. Право на участие имат всички деца от община Елхово на възраст от 7 до 14 години. Получените рисунки ще бъдат разгледани и оценени от жури, а най-добрите – наградени. Имената на наградените участници ще бъдат публикувани в сайта на ЦПЛР-ОДК и Elhovo.News. Ще бъде организирана виртуална изложба на всички творби, която също ще бъде публикувана в Elhovo.News.

Рисунките да бъдат във формат А4, а материалите и техниките – по избор. Срок за предаване на рисунките – 15.12.2020 – ЦПЛР-ОДК, ул. “Калоян” – гр. Елхово.Абонирайте се за YouTube канала ни от ТУК.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ОДК Елхово обявява конкурс на тема "ОТ БАБА МАРТА ДО ПЪРВА ПРОЛЕТ"
ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ЕЛХОВО ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА РИСУНКА ИЛИ МАРТЕНСКО ПАНО ... прочети още »
Жълт код в област Ямбол. Тази вечер дъждът преминава в сняг
НИМХ-МОН - за 26.01.2021 г. е обявено предупреждение от първа степен (жълт код) за валежи от сняг ... прочети още »
Специализираната прокуратура привлече в качеството на обвиняем действащ прокурор за длъжностно престъпление
Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност прокурор от Районна прокуратура-Ямбол за извършено от него престъпление по служба ... прочети още »
НАП: Здравната вноска за безработните става 26 лева месечно
От 1 януари 2021 г. хората, които сами внасят задължителните си здравни вноски (например трайно безработни, които ... прочети още »
АПИ: Шофьорите да се готвят за зимни условия, може да има поледици
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че утре от северозапад ще започнат ... прочети още »
Постепенно разхлабване на противоепидемичните мерки в България препоръча НОЩ
България се намира в много добро положение към момента, в резултат на предприетите мерки заболеваемостта на 14-дневна ... прочети още »