Снимки: Представителна изява на клуб “Християнство и съвремие” в ПГ “Стефан Караджа” – гр. Елхово

  494 | Публикувано преди 2 месеца  | Образование

На 20.11.2020 год. в Професионална гимназия “Стефан Караджа” – гр. Елхово се проведе представителна изява на клуб “Християнство и съвремие” с ръководител г-н Станимир Сотиров. Темата на събитието бе твърде актуална “Общочовешки ценности от килийното училище до електронното обучение”.

Разгледани бяха въпроси относно организацията, функционирането и отношенията в килийното и съвременното училище. Акцентът на разговора бе върху моралната страна на въпроса – колкото повече навлизат научно-техническите постижения в нашия живот, в това число и в училище, толкова повече има криза на морала и духовността като цяло. Гости на изявата бяха г-жа Снежана Връцова – директор на училището и родители, които дадоха висока оценка за събитието.Абонирайте се за YouTube канала ни от ТУК.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ОДК Елхово обявява конкурс на тема "ОТ БАБА МАРТА ДО ПЪРВА ПРОЛЕТ"
ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ЕЛХОВО ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА РИСУНКА ИЛИ МАРТЕНСКО ПАНО ... прочети още »
Жълт код в област Ямбол. Тази вечер дъждът преминава в сняг
НИМХ-МОН - за 26.01.2021 г. е обявено предупреждение от първа степен (жълт код) за валежи от сняг ... прочети още »
Специализираната прокуратура привлече в качеството на обвиняем действащ прокурор за длъжностно престъпление
Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност прокурор от Районна прокуратура-Ямбол за извършено от него престъпление по служба ... прочети още »
НАП: Здравната вноска за безработните става 26 лева месечно
От 1 януари 2021 г. хората, които сами внасят задължителните си здравни вноски (например трайно безработни, които ... прочети още »
АПИ: Шофьорите да се готвят за зимни условия, може да има поледици
Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че утре от северозапад ще започнат ... прочети още »
Постепенно разхлабване на противоепидемичните мерки в България препоръча НОЩ
България се намира в много добро положение към момента, в резултат на предприетите мерки заболеваемостта на 14-дневна ... прочети още »