Община Елхово се присъедини към Единния портал за достъп до електронни услуги

  428  |  Публикувано преди 2 седмици   |   Общество

Общинска администрация Елхово е присъединена към Единния модел за заявяване, заплащане и предоставяне на електронни административни услуги с разработени и публикувани 65 броя форми за електронни административни услуги. Основната цел е да се предостави възможност на гражданите и бизнеса за централизирано заявяване, заплащане и предоставяне на електронни административни услуги и информация свързана с тях, без да е необходимо посещение на място.

Всички услуги са достъпни на интернет страницата на Община Елхово в раздел Електронни административни услуги или през Единния портал за достъп до електронни административни услуги на Държавна агенция „Електронно управление“. Реализирана е възможност да се подават електронно и декларации по Закона за местни данъци и такси.

Освен Електронните административни услуги Община Елхово предлага възможност и за различни видове електронни справки в портала за Е-услуги на интернет страницата си: справка на задължения за местни данъци и такси; справка за глоби и имуществени санкции по наказателни постановления за местни данъци; справка за декларирани недвижими имоти, превозни средства, патентни дейности и други подадени декларации на територията на Община Елхово.Абонирайте се за YouTube канала ни от ТУК.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

Даниел Иванов - Аоияма завърши с отрицателен баланс турнира в Токио
Днес завърши Големият януарски турнир по сумо, който се проведе в столицата на Япония - Токио. В ... прочети още »
Нови случаи на африканска чума по дивите свине в Елхово
Цели 142 диви прасета, носители на вируса на Африканска чума по свинете (АЧС), са отчетени са по-малко от 10 ... прочети още »
Разкриха кражба за над милион в Ямбол
По искане на Районна прокуратура – Ямбол бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо В.Л ... прочети още »
Официална информация от ОДМВР- Ямбол по повод катастрофата със загинал водач край Гранитово
На 21 януари към 18:20 ч. в РУ – Елхово е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествия ... прочети още »
Граничари арестуваха трима мигранти, укрити в камион на ГКПП "Лесово"
Граничари арестуваха трима мигранти, укрити в камион на ГКПП "Лесово", съобщиха от МВР. Задържането било в 2.30 ... прочети още »