ОКОНЧАТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗБОРИТЕ ЗА ПАРЛАМЕНТ В ОБЩИНА ЕЛХОВО

  4 179 | Публикувано преди 2 месеца  | Общество

Избирателната активност в община Елхово е около 46,3%. Общ брой гласували в община Елхово е близо 6000 души. За БСП за България са гласували близо 28,9% от избирателите, за ГЕРБ са гласували малко над 26% от избирателите, за ПП Има такъв народ са гласували 19,1% от избирателите, за ДБ са гласували 4,3%, за Изправи се са гласували 4,1%, за ВОЛЯ-НФСБ са гласували 4%, за ДПС са гласували 2,3%, за БНО са гласували 2%, за Възраждане са гласували 1,8%, за ВМРО са гласували 1,7%, за АТАКА са гласували 1,2%, за АБВ са гласували 0,6%, за други партии и коалиции са гласували общо 2,4%. Не подкрепям никого са посочили близо 0,7% от гласувалите в община Елхово.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »