Днес и в петък се разкрива „зелен коридор“ в Елхово за всички желаещи да се ваксинират

  726 | Публикувано преди 1 месец  | Общество

В кабинета в град Елхово могат да се ваксинират и хора без предварителна регистрация. Освен препарата на AstraZeneca има налични дози и от РНК ваксината на Pfizer/BioNTech. Наличните за “зелен коридор” от РНК ваксината дози са по 30 бр. за всеки един от двата дни, в които ще действа свободната ваксинация.

Днес ще бъдат поставени втори дози ваксини на вече ваксинирани лица с първа игла от препаратите на Pfizer/BioNTech, Moderna и AstraZeneca. Пунктът за имунизация се намира в сградата на МБАЛ “Св. Иван Рилкси” – гр. Елхово находяща се на ул.”Чаталджа” №3, а желаещите да посетят “зелен коридор” могат да го направят от 15:30 часа днес, както и на 7 май /петък/ отново от 15:30 часа.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »