Ученик от земеделската гимназия в Бояново с бронзов медал от Националното състезание „Млад фермер“

  1 020 | Публикувано преди 1 месец  | Образование

Приключи единадесетото издание на Националното състезание „Млад фермер“, което се проведе в гр. Ямбол. За пореден път участниците в отбора на ПГ по МСС „Ернесто Че Гевара“ – с. Бояново доказаха, че училището може достойно да се конкурира със земеделските гимназии от цялата страна.

Божидар Митрев Йорданов, ученик от 10 клас се завърна с престижното трето място, медал и грамота в модул „Механизация на селското стопанство“. Младежът показа завидни умения в състезателната дисциплина „Майсторско управление на колесен трактор“.

Другите двама участници – Васил Иванов Колев / 9 клас, състезател в модул „Растениевъдство“/ и Тончо Красимиров Николов / 10 клас, състезател в модул „Животновъдство“/ са наградени с грамоти.

Успех на  младежите и техните преподаватели.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »