Награди за първокласници от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали в националното математическо състезание „Европейско кенгуру“

  900 | Публикувано преди 1 месец  | Образование

На 18.03.2021 г. в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово се проведе националното математическо състезание „Европейско кенгуру“.  В състезанието участваха ученици от I  до IV клас, разпределени в четири възрастови групи.  22 участници в състезанието се пребориха с трудните задачи и показаха, че решаването на задачи може да е интересно и увлекателно занимание. Най-добре справилите – Мария Садат от I а клас, Нелина Димитрова Биволарова – от I б клас  и  Николай Миленов Ангелов от I б клас – получиха грамоти за постигнати високи резултати  от Началника на РУО-Ямбол – г-н Стойко Стойков.

Г-жа Снежина Добрева поздрави наградените участници и им пожела да продължават  да се явяват и да завоюват награди  на математически състезания.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »