ПГ „Стефан Караджа“ изпрати своите абитуриенти

  2 028 | Публикувано преди 4 седмици  | Образование

На 14.05.2021г Професионална гимназия „Стефан Караджа “ тържествено отбеляза 181 години от рождението на своя патрон – Стефан Караджа. По традиция на този ден училището изпраща и своите абитуриенти.

Гости на празника бяха: Николай Тончев-председател на общински съвет гр.Елхово, инж.Роса Георгиева – старши експерт по Професионално образование в РУО гр.Ямбол, Георги Георгиев-старши експерт по Български език и литература и Ивана Кърева – директор на Център за подкрепа личностно развитие.

В приветственото си слово инж.Снежана Връцова- директор на училището отбеляза, че ПГ„Стефан Караджа“ е била винаги синоним на висок професионализъм, всеотдаен труд, толерантност и уважение. Тя пожела на завършващите ученици здраве, успех на предстоящите зрелостни изпити и успешна реализация в живота. Бяха получени и прочетени поздравителни адреси от г-н Стойко Стойков- началник Регионално управление на образованието гр.Ямбол и г-жа Снежина Добрева-директор на Основно училище „Св.св.Кирил и Методий“- гр.Елхово. С грамоти и награди бяха наградени отличилите се ученици от 12 клас.

Приветствие към съучениците си и благодарствени думи към учителите прочете Мария-Магдалена от 12а клас. Специален поздрав за всички присъстващи изпълниха талантливите танцьори при Център за подкрепа личностно развитие с ръководител Цветанка Христова. Поздрав към зрелостниците отправи и Раян Чадуик от 11б клас, който изпълни красива балада, посветена на раздялата с приятелите. Празникът завърши под звуците на традиционното българско хоро.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »