ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ е победител в общинската викторина по безопасност на движението

  514 | Публикувано преди 3 седмици  | Образование

На 28.05.2021 в залата на ЦПЛР-ОДК, се проведе Общински етап от Националната викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя“. Организатори на викторината са Община Елхово, МКБППВН, РУ на МВР и ЦПЛР- Общински детски комплекс-Елхово.

Право на участие имаха отборите на ОУ „Паисий Хилендарски“-Елхово, ОУ „Хаджи Димитър“- с. Гранитово, ОУ „Паисий Хилендарски“- с. Бояново и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“-Елхово.
Състезанието се проведе в четири кръга, в които участниците трябваше да проявят теоретично своите знания за действие в условията на пътното движение и култура си за безопасно поведение на пътя.

Комисия в състав: Председател- инсп. Арабаджиев и членове- инж. Желязкова и мл. инсп. Маджаров, оцениха знанията на отборите.

След оспорвана надпревара, на първо място в Общинския етап от Националната викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя“-2020-2021 се класира отборът на ОУ „Св.Паисий Хилендарски“ гр. Елхово с общ брой точки 61. Той придоби правото за участие в Областния кръг на викторината, който ще се проведе на 31.05.2021 в залата на ОДК, Елхово.
Останалите отбори се класираха съответно:
2.ОУ „Св.св.Кирил и Методий“ – 58т.
3.ОУ „Хаджи Димитър“ с.Гранитово – 47т.
4.ОУ „Св.Паисий Хилендарски“ с.Бояново – 41 т.

Състезателите бяха отличени с грамота, медали и флашпамет. Отборът-победител получи и Преходната купа на състезанието.
Наградите са осигурени от Община Елхово и МКБППМН.

Да пожелаем успех на отбора на ОУ „Св.Паисий Хилендарски“ гр.Елхово на Областния кръг на викторината.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »