Отборът на ОУ „Св.Паисий Хилендарски“ гр. Елхово се класирана на Национален кръг по безопасност на движението

Публикувано преди 3 години  |  Образование

На 31.05.2021 в залата на ЦПЛР-ОДК, се  проведе Областния етап от Националната викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя“. Организатори на викторината са Община Елхово, МКБППВН, РУ на МВР  и ЦПЛР- Общински детски комплекс-Елхово.

Право на участие имаха отборите на ОУ „Паисий Хилендарски“ – Елхово, победител в общинския етап на викторината и СУ „П.К.Яворов“ – гр. Стралджа, област Ямбол. Състезанието се проведе в четири кръга, в които участниците трябваше да проявят  теоретично своите знания за действие в условията на пътното движение и  култура си за безопасно поведение на пътя.

Комисия в състав: Председател- инсп. Арабаджиев и членове- инж. Желязкова и мл. инсп. Маджаров, оцениха знанията на отборите.

След оспорвана надпревара, на първо място в Областния  етап от Националната викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя“-2020-2021 се класира отборът на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Елхово. Той придоби правото за участие в Националния   кръг на викторината, който ще се проведе на 10-11.06.2021 в град Монтана.

Наградите са осигурени от Община Елхово и МКБППМН.

Да пожелаем успех на отбора на ОУ „Св.Паисий Хилендарски“ гр. Елхово на Националния кръг на викторината.


Статията е публикувана на 31 май 2021

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА