Три автомобила и имот в Несебър продава НАП Ямбол през юни

  813 | Публикувано преди 2 седмици  | Общество

Три търга с тайно наддаване обяви НАП Ямбол през месец юни, за фирми натрупали задължения за данъци и осигуровки за над 500  хиляди лева.

Първият търг с тайно наддаване ще се проведе на 15.06.2021г., от 11.00ч. за продажбата на Лек автомобил марка RENAULT, модел КАНГО. Колата е производство 2001г., мощност 59 kwа, а първоначалната тръжна цена е 2 000.00 лв. Огледът на автомобила ще се извършва всеки присъствен ден от 03 до 10.06.2021г., от 9.00ч.  до 17.30 ч. В град Ямбол,  ул. „Михаил Лъкатник“ №7, след предварителна уговорка с публичния изпълнител.

Ден по-късно в търговата зала на ул. „Джон Атанасов” № 6, ет. 2 в НАП Ямбол ще се продава на търг с тайно наддаване и  Товарен автомобил марка MERCEDES, модел СПРИНТЕР 313 ЦДИ при първоначална цена: 13 500.00 лева. Огледът на автомобила ще се извършва всеки присъствен ден от 07 до  11.06.2021г., на адреса по местонахождение: гр. Ямбол ,  ул. Йордан Йовков №6.

Лек автомобил марка MERCEDES, модел ГЛ 500 4 МАТИК,  година на производство 2007г., мощност 285 kw при първоначална цена: 8 000.00лв. се предлага на търг с тайно наддаване и на 23.06.21 година. Автомобилът е конфискуван от ямболска фирма, натрупала задължения за неплатени осигуровки за над 300 хиляди лева.

Автомобилът е достъпен за оглед от 11 до 17.06.2021г. в оранжериите край град Сливен,  ул. Старозагорско шосе.

На 16 юни се продава и незастроен обект в местността Бостанлъка край Несебър, за който е обявена цена от 140 000 лева. Теренът се предлага за втори път.

Предложенията за участие в търга се подават в сградата на Териториална дирекция на НАП, офис Ямбол, ул.„Джон Атанасов” № 6, ет.2, ст.7 всеки присъствен ден от 03 до 10.06.2021година, както и по пощата.

Депозитът за участие в търговете е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и се внася по банков път  в ТБ ОББ – клон Бургас;  BIC:UBBSBGSF  и  IBAN: BG78UBBS88883300650003.

Подробности за предстоящите търгове в НАП Ямбол може да намерите на страницата www.nra.bg
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и литература в VII клас
Разказът „Череши“ от Захари Карабашлиев беше произведението за преразказ на националното външно оценяване по български език и ... прочети още »
Предупреждение от първа степен за област Ямбол за интензивни валежи и гръмотевични бури
Днес над източните райони облачността ще остане значителна и ще има интензивни валежи и гръмотевици. Издадено е ... прочети още »
Без маски за работни колективи до 7 души, ако всички са ваксинирани или преболедували
Министърът на здравеопазването издаде заповед, съгласно която за работните колективи до 7 души може да се допусне ... прочети още »
Общински детски комплекс Елхово обяви лятна ваканционна програма за деца от община Елхово
Краят на учебната година за учениците от начален и прогимназиален етап практически вече настъпи, но въпреки това ... прочети още »
Ученици от ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово спечелиха купи и медали от националното състезание „Аз зная английски език“
Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово, участвали през месец май в последния - ... прочети още »
Много награди от трети финален кръг на националното състезание „Аз зная английски език“ за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
Учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово за пореден път показаха любовта си към изучаването ... прочети още »