Спешни заеми: какви възможности имате?

  65 | Публикувано преди 1 седмица  | Общество

Липсата на финансова грамотност и спестявания, неправилно съставеният семеен бюджет, загубата на работното място и редица непредвидените разходи могат да ви изправят пред спешната необходимост от заем за покриване на неотложни нужди. Не са изключение и случаите, в които сте финансово грамотни, следвате стриктно бюджета си, но непредвидени ситуации изискват бързо и спешно допълнителни средства за решаването на проблемите, пред които сте изправени. Във всички тези случаи, когато ви е нужен спешен заем, трябва да сте наясно какви възможности имате.
При необходимост от средства на мига нямате много опции, от които да избирате. Може да се възползвате от:
– Заем от приятел. В повечето случаи близките и познатите ви нямат финансовата възможност да ви заемат голяма сума. Ако пък могат да ви заемат някакви средства и се забавите с връщането им, това може да доведе до влошаване на отношенията с познатите ви и напрежение между вас. Поради тези причини заемът от близки не е идеалното решение при спешна нужда от средства.
– Кредитна карта. Тя е удобна, бързо може да заплатите стоки с нея, но обикновено при теглене на пари в брой е неизгодна. Лихвите също са високи, ако не върнете средствата навреме и рискът не си заслужава.
– Банковите финансови институции са най-неподходящият избор при необходимост от средства незабавно. Процедурите им са тромави, времето за одобрение на молбата за кредит – дълго, необходимо е представянето на редица документи, а в някои случаи и посочването на поръчител. Това прави потребителските кредити от банкови институции финансов продукт, неподходящ за спешни нужни.
– Най-подходящи за решение на неотложни финансови проблеми и за задоволяване на нуждата от средства на мига са т.нар. спешни кредити онлайн. Те се отпускат само срещу лична карта, бързо и сигурно, без скрити такси и условия, без доказване на доход и без изискване за посочване на поръчители. Бързите кредити са спасителен вариант при необходимост от средства на мига. Молбите получават становище в рамките на минути, а одобрените средства се отпускат до минути, което ги прави идеален избор при нужда от спешен заем.
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Днес празнуват едни от най-благородните имена
На 27 юли Православната църква почита Свети великомъченик Панталеймон, познат сред народа като Пантелей пътник. На този ... прочети още »
193 нови случая на COVID-19 са потвърдени у нас през последното денонощие, 73 са излекувани
193 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последното денонощие. От тях 91 са установени ... прочети още »
Живко Иванов остава втори във временното класиране след стартовете на европейския шампионат по супермото в Чехия
Трето и пето място записаха българите Радостин Михайлов и Живко Иванов в стартовете от 3-ия кръг на ... прочети още »
Седмицата започва с високи температури над цялата страна
Днес отново ще бъде слънчево и горещо. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология за ... прочети още »
От област Ямбол на безплатна лятна почивка заминават 510 ученици от 16 училища
От област Ямбол на безплатна лятна почивка заминават 510 ученици от 16 одобрени училища по Националната програма ... прочети още »
Средният добив от пшеница в област Ямбол по-добър от 2020 год.
В Ямболска област средният добив от пшеницата е 617 килограма при ожънати 145 000 декара от засети ... прочети още »