Рок и бира в село Кирилово тази събота

  1 813 | Публикувано преди 2 месеца  | Общество

НЧ “Съгласие” село Кирилово отправя покана към любителите на рок музиката за поредна година. Рок празникът ще се проведе на 24 юли /събота/ от 20:30 часа. Посетителите на това уникално събитие ще се насладят на изключителни рок песни, хитове и авторска музика на четири рок банди. Групите Ап Щрап, The Cross, Брадати момчета и The Oldies-2.

Ще бъдат изпълнени големите рок хитове. Купона е гарантиран. Всички от околните градове и населени места като: Ямбол, Елхово, Сливен и т.н., както и желаещите от цялата страна да се чувстват поканени. Ще се лее бира и рокендрол.Статията е публикувана на 21 юли 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от ... прочети още »
Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации
В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР ... прочети още »
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна ... прочети още »
Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол
Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското ... прочети още »
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »