Снимки: Първи учебен ден за децата в ДГ ,,Невен‘‘

  959 | Публикувано преди 2 седмици  | Образование

Децата от ДГ ,,Невен‘‘ за поредна учебна година прекрачиха прага на любимата детска градина, озарявайки я със своите широки усмивки. Празничният ден бе отбелязан съобразно противоепидемиологичната обстановка в страната.

Госпожа Снежана Желева- директор на детската градина приветства деца и учители с откриването на новата учебна година и пожела тя да бъде здрава и успешна. Под ръководството на госпожа Вълка Ангелова- старши учител по музика и учителите по групи, децата изпълниха любими песни и танци.

В програмата се включиха двете яслени групи с песен-игра ,,В зелената гора“. Първа група ,,Детско царство“ с учители г-жа Петя Дикова и г-ца Кръстина Чавдарова децата изпълниха песен-игра ,,Чудната къщичка“ и ,,Спи сиво зайче“. Втора група ,,Бърборани сладурани“ с г-жа Красимира Михалева и г-жа Виктория Алексиева изпълниха песен-игра ,,Хайде да се запознаем“ и песен-игра ,,Весела къщурка“ и стихчета. Четвърта група ,,Приятели“ с учители г-жа Ваня Иванова и г-ца Десислава Стоянова изпяха химна на детска градина ,,Невен“- песен ,,Дъга“ и песен ,,Отново е 15ти“.

Подготвителна група ,,Доброта“ с учители г-жа Даниела Стойкова и г-ца Силвия Тодорова отбелязаха празника с песен-игра ,,Пчелички“, есенен танц и рецитал. Група ,,Слънце“ с учители г-жа Марийка Узунова и г-ца Кремена Костова изпълниха песен ,,Песен за зъбките“ и музикална игра ,,Балонът се надува“. Група ,,Усмивка“ с учители г-жа Ваня Узунова и г-жа Диана Мартинова внесоха настроение с песен ,,Без радио не мога“ и рецитал.

Децата от изнесените групи в селата Лесово и Гранитово, също посрещнаха първият учебен ден с песни и танци. Група ,,Звънче“ от село Гранитово с учители г-жа Мария Георгиева и г-жа Марина Ковачева изпълниха песента ,,Ало, ало слънчице“ и рецитал. Група ,,Здравец“ от село Лесово с учители г-жа Пенка Янузова и г-жа Венелина Драгоева изпълниха песента ,,Отивам на училище“ и рецитал.

Празничната програма завърши по традиция с тържествен ритуал – всички деца бяха посрещнати на прага на детската градина под звуците на училищното звънче.Статията е публикувана на 15 септември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от ... прочети още »
Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации
В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР ... прочети още »
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна ... прочети още »
Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол
Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското ... прочети още »
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »