Снимки: Първи учебен ден за децата в ДГ ,,Невен‘‘

  1 049 | Публикувано преди 1 месец  | Образование

Децата от ДГ ,,Невен‘‘ за поредна учебна година прекрачиха прага на любимата детска градина, озарявайки я със своите широки усмивки. Празничният ден бе отбелязан съобразно противоепидемиологичната обстановка в страната.

Госпожа Снежана Желева- директор на детската градина приветства деца и учители с откриването на новата учебна година и пожела тя да бъде здрава и успешна. Под ръководството на госпожа Вълка Ангелова- старши учител по музика и учителите по групи, децата изпълниха любими песни и танци.

В програмата се включиха двете яслени групи с песен-игра ,,В зелената гора“. Първа група ,,Детско царство“ с учители г-жа Петя Дикова и г-ца Кръстина Чавдарова децата изпълниха песен-игра ,,Чудната къщичка“ и ,,Спи сиво зайче“. Втора група ,,Бърборани сладурани“ с г-жа Красимира Михалева и г-жа Виктория Алексиева изпълниха песен-игра ,,Хайде да се запознаем“ и песен-игра ,,Весела къщурка“ и стихчета. Четвърта група ,,Приятели“ с учители г-жа Ваня Иванова и г-ца Десислава Стоянова изпяха химна на детска градина ,,Невен“- песен ,,Дъга“ и песен ,,Отново е 15ти“.

Подготвителна група ,,Доброта“ с учители г-жа Даниела Стойкова и г-ца Силвия Тодорова отбелязаха празника с песен-игра ,,Пчелички“, есенен танц и рецитал. Група ,,Слънце“ с учители г-жа Марийка Узунова и г-ца Кремена Костова изпълниха песен ,,Песен за зъбките“ и музикална игра ,,Балонът се надува“. Група ,,Усмивка“ с учители г-жа Ваня Узунова и г-жа Диана Мартинова внесоха настроение с песен ,,Без радио не мога“ и рецитал.

Децата от изнесените групи в селата Лесово и Гранитово, също посрещнаха първият учебен ден с песни и танци. Група ,,Звънче“ от село Гранитово с учители г-жа Мария Георгиева и г-жа Марина Ковачева изпълниха песента ,,Ало, ало слънчице“ и рецитал. Група ,,Здравец“ от село Лесово с учители г-жа Пенка Янузова и г-жа Венелина Драгоева изпълниха песента ,,Отивам на училище“ и рецитал.

Празничната програма завърши по традиция с тържествен ритуал – всички деца бяха посрещнати на прага на детската градина под звуците на училищното звънче.Статията е публикувана на 15 септември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Радина Янузова от Елхово спечели едногодишна стипендия за обучение в Китай след фурор на международно състезание
Радина Янузова се класира в ТОП 3 на Европа в Международното състезание “Китайски езиков мост” Радина Янузова ... прочети още »
Здравното министерство: Тестът за антитела не е основание за зелен сертификат
Положителните резултати от изследване за антитела не се считат за достатъчни за издаването на сертификат за преболедуване ... прочети още »
Всички училища на територията на община Елхово преминават изцяло към онлайн обучение
Всички училища на територията на община Елхово преминават изцяло към онлайн обучение. Заболеваемостта в община Елхово достигна ... прочети още »
Полицаи от РУ Елхово разкриха кражба в село Лесово
Вчера в РУ-Елхово е получен сигнал, че възрастна жителка на село Лесово е установела липсата на около ... прочети още »
Видео: На връх Димитровден водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов посети храм "Св. Димитър" в град Елхово
На връх Димитровден водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов посети храм "Св. Димитър" в град Елхово ... прочети още »
Българската православна църква чества Димитровден
Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руснаци. Предполага ... прочети още »