Снимки: 15 септември в Детска градина „Надежда“

  1 216 | Публикувано преди 1 месец  | Образование

Отмина веселото и безгрижно лято и днес отново ни събра най – хубавата, най – слънчевата, най – веселата и прекрасна детска градина – „Надежда“ – нашата градина чудотворна, която крие толкова вълшебства! Тук всички сме като едно голямо семейство. И в нашето голямо семейство изтриваме сълзичките с целувка, посрещаме трудностите с усмивка и търсим ключето на добротата във всяко едно от детските сърца. Казахме добре дошли на всички мънички дечица, които за първи път пристъпват прага на детската градина – децата от гр. „Червена шапчица“ и гр. “ Славейче“. Посрещнахме и всички по-големи и пораснали дечица от групите „Слънчо“ и “ Звънче“. Аплодирахме и най-големите, най-знаещите и можещите, бъдещите първокласници – децата от гр. „Щурче“ и гр. “ Маргаритка“.

Със съжаление, заради невъзможността родителите да присъстват и много очаквания, г-жа Какърова пожела на учителите, с творчество и вдъхновение, ръка за ръка с родителите, да водят успешно децата по пътя на знанието! Пъстър концерт представиха децата от гр. „Щурче“, пяха, рецитираха и танцуваха с много настроение и талант. Завършиха с прекрасна сюита от народни танци. Да си пожелаем една здрава, добра и ползотворна учебна година за малки и големи!Статията е публикувана на 15 септември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Бронзов медал за елховския борец Иван Чавдаров от международен турнир по борба
Иван Чавдаров от Елхово спечели бронзов медал на международния турнир "Стоте войводи" в Сливен. Това е равносметката ... прочети още »
Радина Янузова от Елхово спечели едногодишна стипендия за обучение в Китай след фурор на международно състезание
Радина Янузова се класира в ТОП 3 на Европа в Международното състезание “Китайски езиков мост” Радина Янузова ... прочети още »
Здравното министерство: Тестът за антитела не е основание за зелен сертификат
Положителните резултати от изследване за антитела не се считат за достатъчни за издаването на сертификат за преболедуване ... прочети още »
Всички училища на територията на община Елхово преминават изцяло към онлайн обучение
Всички училища на територията на община Елхово преминават изцяло към онлайн обучение. Заболеваемостта в община Елхово достигна ... прочети още »
Полицаи от РУ Елхово разкриха кражба в село Лесово
Вчера в РУ-Елхово е получен сигнал, че възрастна жителка на село Лесово е установела липсата на около ... прочети още »
Видео: На връх Димитровден водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов посети храм "Св. Димитър" в град Елхово
На връх Димитровден водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов посети храм "Св. Димитър" в град Елхово ... прочети още »