Снимки: 15 септември в Детска градина „Надежда“

  1 077 | Публикувано преди 2 седмици  | Образование

Отмина веселото и безгрижно лято и днес отново ни събра най – хубавата, най – слънчевата, най – веселата и прекрасна детска градина – “Надежда” – нашата градина чудотворна, която крие толкова вълшебства! Тук всички сме като едно голямо семейство. И в нашето голямо семейство изтриваме сълзичките с целувка, посрещаме трудностите с усмивка и търсим ключето на добротата във всяко едно от детските сърца. Казахме добре дошли на всички мънички дечица, които за първи път пристъпват прага на детската градина – децата от гр. “Червена шапчица” и гр. ” Славейче”. Посрещнахме и всички по-големи и пораснали дечица от групите “Слънчо” и ” Звънче”. Аплодирахме и най-големите, най-знаещите и можещите, бъдещите първокласници – децата от гр. “Щурче” и гр. ” Маргаритка”.

Със съжаление, заради невъзможността родителите да присъстват и много очаквания, г-жа Какърова пожела на учителите, с творчество и вдъхновение, ръка за ръка с родителите, да водят успешно децата по пътя на знанието! Пъстър концерт представиха децата от гр. “Щурче”, пяха, рецитираха и танцуваха с много настроение и талант. Завършиха с прекрасна сюита от народни танци. Да си пожелаем една здрава, добра и ползотворна учебна година за малки и големи!Статията е публикувана на 15 септември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пазете се от измамници, преброителите не изискват подпис
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от ... прочети още »
Над 200 фирми и граждани в област Ямбол с некоректни данъчни декларации
В област Ямбол над 200 фирми и граждани са вписали некоректни данни в годишните си данъчни декларации, ... прочети още »
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от Стратегията за ВОМР по Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.
МИГ – Елхово – Болярово организира обучения за подготовка, изпълнение и отчитане на проекти, финансирани от СВОМР ... прочети още »
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към ГКПП-Лесово
25-километрова опашка от товарни автомобили се е образувала на пътя към граничен пункт „Лесово“ от турска страна ... прочети още »
Царски орел открит с 16 сачми в тялото близо до Ямбол
Царски орел в тежко безпомощно е открит в в нива близо до град Ямбол. Екип на Българското ... прочети още »
На днешния ден отбелязваме 113 години от провъзгласяването на Независимостта на България
На 22-ри септември през 1908 г. във Велико Търново с манифест княз Фердинанд I обявява независима България ... прочети още »