Снимки: Откриване на учебната година в ОУ „Св. Паисий Хилендарски” – гр. Елхово

  1 099 | Публикувано преди 1 месец  | Образование

За поредна година на 15 септември школският звънец празнично и неустоимо призова в родното училище – духовното огнище, свещения храм на светлината и знанието.
И за пореден път ОУ „Св. Паисий Хилендарски” – гр. Елхово – отвори врати, за да посрещне своите малки и големи момичета и момчета. Картината на радостни деца, роднини, гости и малко притеснени първокласници се допълваше от познатите на всички ни детски песни, изпълващи простора.

Тържеството започна с издигане на трибагреника, символ на величието и силата на българския народ, и под звуците на националния химн, след което беше изнесена празнична програма. Директорът на училището, г-жа Стоянова, произнесе приветствено слово към ученици, учители и родители, като пожела ползотворна, благодатна и спорна нова учебна година.

Зазвъня школският звънец. Първи прекрачиха прага на училищната сграда малките първокласници с учители – Р. Димитрова и Г. Кръстева, Д. Вълева и П. Неделева, Д. Димитрова и П. Мартинова. Всички ученици се отправиха към приветливите класни стаи. Очакваха ги техните учители – с усмивки на лицата и с готовност да ги поведат по пътя на грамотността и знанието.Статията е публикувана на 15 септември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Бронзов медал за елховския борец Иван Чавдаров от международен турнир по борба
Иван Чавдаров от Елхово спечели бронзов медал на международния турнир "Стоте войводи" в Сливен. Това е равносметката ... прочети още »
Радина Янузова от Елхово спечели едногодишна стипендия за обучение в Китай след фурор на международно състезание
Радина Янузова се класира в ТОП 3 на Европа в Международното състезание “Китайски езиков мост” Радина Янузова ... прочети още »
Здравното министерство: Тестът за антитела не е основание за зелен сертификат
Положителните резултати от изследване за антитела не се считат за достатъчни за издаването на сертификат за преболедуване ... прочети още »
Всички училища на територията на община Елхово преминават изцяло към онлайн обучение
Всички училища на територията на община Елхово преминават изцяло към онлайн обучение. Заболеваемостта в община Елхово достигна ... прочети още »
Полицаи от РУ Елхово разкриха кражба в село Лесово
Вчера в РУ-Елхово е получен сигнал, че възрастна жителка на село Лесово е установела липсата на около ... прочети още »
Видео: На връх Димитровден водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов посети храм "Св. Димитър" в град Елхово
На връх Димитровден водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов посети храм "Св. Димитър" в град Елхово ... прочети още »