Работна среща във връзка с изпълнение на Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане на най-нуждаещи се лица

Публикувано преди 3 години  |  Общество

В зала „Юбилейна“ на БЧК-Ямбол се проведе работна среща във връзка с изпълнение на Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане на най-нуждаещи се лица. В работната среща участваха представители от: ОД на МВР-Ямбол, Комисар Георги Кючуков, Началник отдел „Охранителна полиция“, Регионална дирекция „Социално подпомагане“-Ямбол, Димитринка Кардашева, старши експерт и представители на медии.

Директорът на Секретариата на Обл.Съвет на БЧК-Ямбол, инж. Митко Филипов откри срещата и представи участниците в нея, благодари на присъстващите за доброто партньорството между институциите при реализиране на програмата до момента.

По време на работната среща бяха обсъдени целевите групи, обхванати по план „Предоставяне на индивидуални пакети хранителни продукти-2020”, графици за раздаване на хранителните продукти и временни пунктове за област Ямбол.

Партньорите споделих добрите практики и позитиви до момента при реализиране на програмата през изминалата година.

Участниците в работната среща се уточниха занапред да координират действията си при постъпили въпроси от страна на граждани.

Подробна информация за периода на раздаване и пордуктите има разлепена в териториалните структури на Агенцията за социално подпомагане и в офиса на БЧК-Ямбол.

На 20 септември 2021г. започва раздаването на хранителни продукти във временен пункт Ямбол, намиращ се в к-с „Хале“ и ще продължи до 19.11.2021г.


Статията е публикувана на 17 септември 2021

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА