Работна среща във връзка с изпълнение на Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане на най-нуждаещи се лица

  462 | Публикувано преди 1 месец  | Общество

В зала „Юбилейна“ на БЧК-Ямбол се проведе работна среща във връзка с изпълнение на Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане на най-нуждаещи се лица. В работната среща участваха представители от: ОД на МВР-Ямбол, Комисар Георги Кючуков, Началник отдел „Охранителна полиция“, Регионална дирекция „Социално подпомагане“-Ямбол, Димитринка Кардашева, старши експерт и представители на медии.

Директорът на Секретариата на Обл.Съвет на БЧК-Ямбол, инж. Митко Филипов откри срещата и представи участниците в нея, благодари на присъстващите за доброто партньорството между институциите при реализиране на програмата до момента.

По време на работната среща бяха обсъдени целевите групи, обхванати по план „Предоставяне на индивидуални пакети хранителни продукти-2020”, графици за раздаване на хранителните продукти и временни пунктове за област Ямбол.

Партньорите споделих добрите практики и позитиви до момента при реализиране на програмата през изминалата година.

Участниците в работната среща се уточниха занапред да координират действията си при постъпили въпроси от страна на граждани.

Подробна информация за периода на раздаване и пордуктите има разлепена в териториалните структури на Агенцията за социално подпомагане и в офиса на БЧК-Ямбол.

На 20 септември 2021г. започва раздаването на хранителни продукти във временен пункт Ямбол, намиращ се в к-с „Хале“ и ще продължи до 19.11.2021г.Статията е публикувана на 17 септември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Българската православна църква чества Димитровден
Почита се паметта на Свети Димитър. За покровителството на светията си съперничат гърци, българи, сърби, руснаци. Предполага ... прочети още »
Снимки: ОФК се върна на победния път в областната футболна група
През почивните дни се играха срещите от шести кръг на елитната окръжна футболна група в област Ямбол, ... прочети още »
Изтече гратисният период за зелените сертификати, започват засилени проверки
От днес започват засилени проверки за зелени сертификати. През изминалите дни властите отпуснаха гратисен период, за да могат обектите на ... прочети още »
Футболните отбори на Елхово и Симеоново ще се изправят един срещу друг днес в Елхово
Днес от 16:00 часа на стадиона в град Елхово сили ще премерят съставите на ОФК Елхово и ... прочети още »
„Зелен сертификат“ за преболедувалите COVID-19, установен с антигенен тест, от понеделник
От понеделник, 25 октомври, всички български граждани, които са преболедували COVID-19 и имат регистриран в Националната здравно-информационна ... прочети още »
Община Елхово организира кампания за безвъзмездно разделно събиране и обезвреждане на опасни отпадъци от домакинствата
Община Елхово уведомява жителите на общината, че на 26.10.2021 г. (вторник) от 10:00 до 16:00ч.,  съвместно с ... прочети още »