Общински детски комплекс в град Елхово отваря врати за новата учебна 2021-2022 година

Публикувано преди 3 години  |  Образование

На 4 октомври ЦПЛР- Общински детски комплекс, Елхово-най-големият център за деца и ученици, отваря врати за новата учебна 2021-2022 година. Тук е мястото, където всяко дете дава воля на своето въображение, доказва своя талант и се забавлява докато учи.

През изминалата учебна година, макар и необичайна, не малко бяха успехите и участията на децата и учениците от различните школи и клубове. Получените награди и отличия от проведените присъствено и онлайн конкурси и фестивали, дадоха нови възможности на участниците и засилиха още повече желанието им за участие в предстоящи престижни конкурси и прояви.

И тази учебна година немалко деца за първи път ще прекрачат прага на комплекса. За тях и техните родители това ще бъде едно ново начало, среща с нови предизвикателства и приятелства.

Клубовете и школите са отворени за всяко дете, което желае да се обучава, да развива своите умения и дарования. За това ще имат и пълната подкрепа от висококвалифицирани педагози-ръководители на различните школи и групи.

Добре дошли в Общински детски комплекс, Елхово! Очакваме ви!

Занятията започват присъствено по установен график от преподавателите.

Уважаеми родители и деца, разчитаме на Вашето отговорно отношение, относно спазването на противоепидемичните мерки, установени в ОДК.

Благодарим Ви, че се доверихте на ОДК!

Да си пожелаем здрава и успешна година! НА ДОБЪР ЧАС!


Статията е публикувана на 30 септември 2021

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА