Коалиция ГЕРБ-СДС откри официално предизборната си кампания в област Ямбол

Публикувано преди 3 години  |  Общество

Коалиция ГЕРБ-СДС даде официално старт на предизборната си кампания в Ямбол с водосвет за здраве и добруване, в храм „Св. Георги“.

Кандидатите за народни представители – Димитър Иванов, Снежана Делчева, Атанас Христов, Станислав Говедаров, Юлия Мaджарова-Недялкова, Мартин Петков и Мирослав Козарев заедно с приятели, привърженици и членове на двете партии се събраха в един от най-старите ямболски храмове. Благослoв за здраве, вяра, надежда и успех на добрите помисли и начинания отправи отец Стоян.

Коалиция ГЕРБ-СДС тръгва в изборите с готовност за поемане на отговорност за важните решения за страната и с мотото – По-силни от хаоса.

Ситуацията в страната днес, в сравнение с предишните 2 избора е много по-лоша. Имаме политическа, ценова, здравна криза. Намираме се в тежка ситуация. Хората искат реални решения. Ние предлагаме реални политики за преодоляване на пандемията, за икономически подем и възстановяване стабилността на държавата, за разрешаване на конкретните проблеми по сектори и региони. Ние сме отговорни партии и политици и не се страхуваме да поемем отговорност!“, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Иванов.

„Нашите две партии са градивни, градивни са и действията ни до тук. Позитивно и в открит диалог с хората ще протече и настоящата кампания. Защото от всички нас зависи да си върнем просперитета на държавата и сигурността в живота“, сподели втората в листата Снежана Делчева.

Да върнем нормалността и стабилността на държавата, призовават от ГЕРБ-СДС! Решението е номер 32 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
/платено съдържание/


Статията е публикувана на 16 октомври 2021

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА