Благотворителен жест вместо цветя за сватбата на младоженци от Елхово зарадва деца от две социални заведения

  2 526 | Публикувано преди 1 месец  | Общество

През последните години все повече млади хора, решили да сключат брак, избират вместо подаръци и цветя за най-щастливия ден в живота им, да направят другиго щастлив. Такъв избор правят и младоженците, който сключиха граждански брак в град Елхово на 5 септември.

Още докато подготвят своето сватбено тържество младото семейство Нина и Неделчо Неделчеви са решили да не получават цветя на тържеството. Най-често букетите остават встрани от акцента на събитието и са толкова много, че човек не е в състояние да се порадва и оцени всеки един от тях.

В своите покани към гостите на тяхното тържество са отправили апел вместо цветя ако техните гости пожелаят да подпомогнат тяхна благотворителна кауза. По-добре е да можеш да подариш надежда, на някого, ако се нуждае от нея, да му помогнеш дори и с малко, вместо да се вманиачаваш в собственото си щастливо преживяване в най-важния ден на живота си, били единодушни семейство Неделчеви.

Вместо цветя за булката, свидетелите на любовта им даряват сумата, чрез която са успели да закупят два пречиствателя за въздух за двете социални заведения в град Елхово – Център за настаняване на деца и Център за настаняване от семеен тип на деца и младежи с увреждания.

Благодарим на всички, които в деня на нашия сватбен ден, оставиха пари в кутията за дарение! А на децата от двата центъра им пожелаваме да ги ползват със здраве!„, споделят семейство Неделчеви.Статията е публикувана на 21 октомври 2021
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Снимки и видео: Патронен празник на ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
На 02.12.2021 г. ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово, отбеляза своя патронен празник – 135 години ... прочети още »
Всички ученици се връщат в клас при тестване веднъж седмично
Учениците се връщат в клас при тестване веднъж седмично. Това съобщи пред медии министърът на здравеопазването д-р ... прочети още »
В област Ямбол се е повишил интересът към ваксинация с бустерни дози
В област Ямбол се отчита повишен интерес към поставяне на бустерни дози от ваксините срещу COVID-19. През ... прочети още »
До края на декември искаме данъчните облекчения за деца чрез работодател
Нови по-високи данъчни облекчения ще могат да ползват родителите на деца и деца с увреждания. Данъчната отстъпка ... прочети още »
Днес е Световният ден за борба със СПИН
За поредна година международната общност отбелязва 1 декември – Световен ден за борба срещу СПИН. Тази година ... прочети още »
В Одрин отбелязаха 1 милион туристи за алъш-вериш от България само за тази година
Колкото повече олеква турската лира спрямо българския лев, толкова повече туристи от България идват на пазар в ... прочети още »