Иззеха голямо количество наркотици, има задържани

Публикувано преди 2 години  |  Общество

Ямболски полицаи са иззели голямо количество наркотици. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Полицейските действия по противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, са осъществени вчера от служители на Районно управление – Ямбол. В хода им, при претърсване в жилище, ползвано от 39-годишен мъж, са намерени и иззети около 2 килограма високорисково наркотично вещество – марихуана. Мъжът е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

В координация между ямболските криминалисти и колегите им от Районно управление – Елхово, след анализ на постъпила информация, в условията на неотложност са извършени претърсвания в два имота, ползвани от 32-годишен мъж от Ямбол. При процесуално-следствените действия са намерени и иззети около 11 килограма суха зелена тревиста маса, която при направените тестове реагира на марихуана, както и 3 грама метамфетамин. Мъжът е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

За случаите е уведомена Районна прокуратура – Ямбол. Процесуално-следствените действия продължават в рамките на образуваните досъдебни производства.


Статията е публикувана на 19 ноември 2021

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА