Разпределение на мандатите в 31 МИР-Ямбол

  1 379 | Публикувано преди 9 месеца  | Общество

Централната избирателна комисия (ЦИК) обяви списъка с избраните народни представители в 47-ото Народно събрание.

Вчера от ЦИК обявиха разпределението на мандатите в 47-ия парламент – „Продължаваме промяната“ ще има 67 депутати, ГЕРБ-СДС – 59, ДПС – 34, „БСП за България“ – 26, „Има такъв народ“ – 25, „Демократична България – Обединение“ – 16, „Възраждане“ – 13.

В 31 МИР-Ямбол разпределението на мандатите е съответно 1 за „Продължаваме промяната“, 1 за ГЕРБ-СДС, 1 за „БСП за България“ и 1 „Възраждане“, съответно Мирослав Иванов, Димитър Иванов, Кристиан Вигенин и Никола Димитров.

Кристиан Вигенин е избран и от Шестнадесети изборен район – Пловдив. В еднодневен срок той ще трябва да заяви пред ЦИК в коя листа желае да остане избран. Ако това не бъде сторено, ще бъде избран в района, в който е регистриран първи.

Имената на всички избрани депутати могат да се видят ТУКСтатията е публикувана на 19 ноември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пътнотранспортно произшествие с пострадал велосипедист до магазин Мостовской в Елхово
На 8 август, малко преди 19:00 часа, в РУ-Елхово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с ... прочети още »
Скандал в Одрин заради реклами на български (+снимки)
Рекламни табели на български език се превърнаха в спорна тема в турския крайграничен град Одрин. Кметът Реджеп ... прочети още »
Изплащат пенсиите за август
От днес започва изплащането на пенсиите за месец август. В пощенските клонове то ще се извършва съобразно ... прочети още »
Църквата отбелязва свети Емилиан Изповедник
На 8 август Православната църква почита свети Емилиан Изповедник. Това е велик християнин, живял през 18-19 в ... прочети още »
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия в 31 МИР - Ямбол
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) в 31 МИР - Ямбол, след като днес ... прочети още »
Днес е Преображение Господне
Църквата отбелязва днес празника Преображение Господне, който се чества още от първите векове на християнството. На този ... прочети още »