Идентична активност в община Елхово към 16:00 часа спрямо тази преди седмица

  722 | Публикувано преди 9 месеца  | Общество

В община Елхово право да избират днес имат 12 799 избиратели. Общо 3024 души (малко над 23%) са дали своя вот в община Елхово до 16:00 часа. В останалите общини Ямбол, Стралджа и Тунджа активността варира между 23-28%, а в община Болярово активността е близо 52%.

За сравнение с гласуването само преди седмица избирателната активност до този момент е била идентична. В община Елхово на 14 ноември гласувалите до 16:00 часа бяха 2999 души.

Право да гласува има всеки българин, който е навършил 18 години, не е под запрещение и не изтърпяват наказание „лишаване от свобода“.

Изборният ден започва в 7:00ч. и завършва в 20:00ч. Той може да продължи до 21:00ч., ако пред изборното помещение има негласували избиратели.Статията е публикувана на 21 ноември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Пътнотранспортно произшествие с пострадал велосипедист до магазин Мостовской в Елхово
На 8 август, малко преди 19:00 часа, в РУ-Елхово е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с ... прочети още »
Скандал в Одрин заради реклами на български (+снимки)
Рекламни табели на български език се превърнаха в спорна тема в турския крайграничен град Одрин. Кметът Реджеп ... прочети още »
Изплащат пенсиите за август
От днес започва изплащането на пенсиите за месец август. В пощенските клонове то ще се извършва съобразно ... прочети още »
Църквата отбелязва свети Емилиан Изповедник
На 8 август Православната църква почита свети Емилиан Изповедник. Това е велик християнин, живял през 18-19 в ... прочети още »
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия в 31 МИР - Ямбол
ЦИК ще определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) в 31 МИР - Ямбол, след като днес ... прочети още »
Днес е Преображение Господне
Църквата отбелязва днес празника Преображение Господне, който се чества още от първите векове на християнството. На този ... прочети още »