Окончателни резултати за Президент на РБ в Община Елхово: Румен Радев печели убедително

  1 331 | Публикувано преди 2 месеца  | Общество

Активността на гласувалите в община Елхово е 31,4% (гласували са малко над 4000 избиратели от имащи право на глас 12 799 души).

Румен Радев събира вота на около 70% от всички гласували в Община Елхово, а за Анастас Герджиков са гласували около 29% от гласувалите в общината. Не подкрепям никого са посочили едва 1%.

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова получават втори мандат, като печелят втория тур на вота с около 64%, сочат предварителните данни от екзитпола на агенция „Алфа рисърч“, а за Анастас Герджиков са гласували около 34%.Статията е публикувана на 21 ноември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
На 26 януари се отбелязва Международният ден на митниците
На 26 януари митническите служители отбелязват Международния ден на митниците. Световната митническа общност празнува в чест на ... прочети още »
Няма да бъдат променяни сроковете на валидност на „зелените сертификати“ на територията на страната
„Не се предвижда промяна на сроковете на валидност на „зелените сертификати “, които гражданите ползват на територията ... прочети още »
Почитаме Свети Григорий Богослов
Православната църква почита на 25 януари паметта на Св. Григорий Богослов, Назианзин, архиепископ Константинополски. На този ден ... прочети още »
Над 50 кг наркотици са открити на ГКПП Хамзабейли при опит да бъдат внесени в България
Турските митничари на ГКПП „Хамзабейли – Лесово“ са открили нелегална пратка с 51 килограма и 106 грама ... прочети още »
Родителите имат право на болничен, ако децата им са под карантина
Във връзка с повишената заболеваемост от кронавирус при децата от МЗ уточняват, че родители на деца, върнати ... прочети още »
Даниел Иванов-Аоияма постигна положителен баланс на Големия Новогодишен турнир по сумо в Токио
Най-добрият ни професионален сумист – Даниел Иванов-Аоияма приключи участието си на Големия Новогодишен турнир по сумо в ... прочети още »