Благотворителна инициатива „Бяла Коледа” в читалището в Елхово

  324 | Публикувано преди 1 седмица  | Общество

С наближаването на Коледните и Новогодишни празници, за четвърта поредна година, НЧ „Развитие – 1893“ гр. Елхово обявява началото на благотворителна инициатива за изработване коледна картичка под надслов „Бяла Коледа“. Картичките ще носят пожелание за здраве и късмет и ще стоплят сърцата на възрастни хора в града.

Малки и големи приятели, нарисувайте най-красивата коледна картичка, с която да зарадвате някого! Ще ги изненадате приятно с Вашия поздрав.

Техниката за изпълнение и размерите са по избор на всеки художник. Всички участници трябва да напишат своето име, адрес и телефон на допълнително листче към картичката. Срокът за предаване е до 15 декември в читалището.

На 16 декември картичките ще бъдат подредени в изложба във фоайето на читалището. След това, с помощта на социалния патронаж, ще достигнат до десетки възрастни хора от града и общината. Очакваме Ви!Статията е публикувана на 25 ноември 2021
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Снимки и видео: Патронен празник на ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово
На 02.12.2021 г. ОУ „Свети Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово, отбеляза своя патронен празник – 135 години ... прочети още »
Всички ученици се връщат в клас при тестване веднъж седмично
Учениците се връщат в клас при тестване веднъж седмично. Това съобщи пред медии министърът на здравеопазването д-р ... прочети още »
В област Ямбол се е повишил интересът към ваксинация с бустерни дози
В област Ямбол се отчита повишен интерес към поставяне на бустерни дози от ваксините срещу COVID-19. През ... прочети още »
До края на декември искаме данъчните облекчения за деца чрез работодател
Нови по-високи данъчни облекчения ще могат да ползват родителите на деца и деца с увреждания. Данъчната отстъпка ... прочети още »
Днес е Световният ден за борба със СПИН
За поредна година международната общност отбелязва 1 декември – Световен ден за борба срещу СПИН. Тази година ... прочети още »
В Одрин отбелязаха 1 милион туристи за алъш-вериш от България само за тази година
Колкото повече олеква турската лира спрямо българския лев, толкова повече туристи от България идват на пазар в ... прочети още »