Снимки: Вандали надраскаха със спрей площада в Елхово

  1 562 | Публикувано преди 2 месеца  | Общество

Оказва се, че за вандализма няма почивен ден. Разтревожени жители на град Елхово сигнализираха в социалните мрежи за дръзка вандалска проява. Те открили, изрисуван със спрей площада в град Елхово. Нанесени са щети са върху част от плочките, както и по бордюрите около градинките в близост до фонтана на Централен площад. „Творческите“ умения и съответно неумението и нежеланието си да пазиш обществените пространства чисти и приветливи срещнаха бурни реакции на гражданите от Елхово.

Мястото, на което се е случило това е под видеонаблюдение. Преди няколко месеца с помощта на видеонаблюдението бяха установени извършителите срещу посегателството на части от воднотехническото съоръжение на площада в града. Силно се надяваме, отново то да помогне за откриването на извършителите и същите лично да почистят техните „творби“.Статията е публикувана на 27 ноември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
До 31 януари може да се променя вида на осигуряването
До 31 януари самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си, напомнят от Национална агенция ... прочети още »
Над 550 деца и ученици в област Ямбол са под карантина заради COVID-19
Двуседмичната заболеваемост от COVID-19 в област Ямбол продължава да се покачва. Към днешна дата е 676 на ... прочети още »
Днес е Атанасовден, св. Атанасий Велики
Православната църква почита днес паметта на Атанасий Велики. На този ден празнуват всички, които носят името Атанас, ... прочети още »
Васил Александров е новият областен управител на Ямбол
Правителството прие решение, с което се назначават нови областни управители на областите Габрово, Ловеч, Монтана, Перник, Силистра, ... прочети още »
Николай Димитров от Елхово с отлично представяне на държавния шампионат в Сливен
Държавният шампионат по свободна борба в Сливен приключи. При най-зрелищната категория – до 125 кг мъже битката ... прочети още »
Антоновден е! Православната църква почита днес паметта на Преподобния Антоний Велики
Православната църква почита днес паметта на Преподобния Антоний Велики. Празникът е наричан от народа Антоновден. В народния ... прочети още »