ОДК Елхово: „Работилницата на Дядо Коледа” затвори врати!

  284 | Публикувано преди 1 месец  | Образование

Дни преди Коледните празници „Работилницата на Дядо Коледа” затвори врати! Организаторите – Общински детски комплекс, посрещнаха в празнично украсената зала над 300 деца от детските градини и училищата в града. С материалите, осигурени от Община Елхово, децата се постараха и изработиха картички, маски, украшения за елхата, все красиви неща, които отнесоха за спомен вкъщи. Всички, и домакини и гости се насладиха на прекрасни изпълнения на песни, танци, стихотворения на различни езици. Към присъстващите в „работилницата” бяха отправени  и музикални поздрави от талантливи млади инструменталисти. Веселото настроение, което създадоха децата допринесе за празничната атмосфера в Общински детски комплекс.

Поработихме и се забавлявахме! В очакване сме Добрият старец от Лапландия да долети и при нас и да ни зарадва с така желаните подаръци!

Общински детски комплекс, Елхово пожелава на децата и техните семейства добро здраве, весело настроение и Коледен дух!Статията е публикувана на 16 декември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
До 31 януари може да се променя вида на осигуряването
До 31 януари самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си, напомнят от Национална агенция ... прочети още »
Над 550 деца и ученици в област Ямбол са под карантина заради COVID-19
Двуседмичната заболеваемост от COVID-19 в област Ямбол продължава да се покачва. Към днешна дата е 676 на ... прочети още »
Днес е Атанасовден, св. Атанасий Велики
Православната църква почита днес паметта на Атанасий Велики. На този ден празнуват всички, които носят името Атанас, ... прочети още »
Васил Александров е новият областен управител на Ямбол
Правителството прие решение, с което се назначават нови областни управители на областите Габрово, Ловеч, Монтана, Перник, Силистра, ... прочети още »
Николай Димитров от Елхово с отлично представяне на държавния шампионат в Сливен
Държавният шампионат по свободна борба в Сливен приключи. При най-зрелищната категория – до 125 кг мъже битката ... прочети още »
Антоновден е! Православната църква почита днес паметта на Преподобния Антоний Велики
Православната църква почита днес паметта на Преподобния Антоний Велики. Празникът е наричан от народа Антоновден. В народния ... прочети още »