ОДК Елхово: „Работилницата на Дядо Коледа” затвори врати!

  492 | Публикувано преди 5 месеца  | Образование

Дни преди Коледните празници „Работилницата на Дядо Коледа” затвори врати! Организаторите – Общински детски комплекс, посрещнаха в празнично украсената зала над 300 деца от детските градини и училищата в града. С материалите, осигурени от Община Елхово, децата се постараха и изработиха картички, маски, украшения за елхата, все красиви неща, които отнесоха за спомен вкъщи. Всички, и домакини и гости се насладиха на прекрасни изпълнения на песни, танци, стихотворения на различни езици. Към присъстващите в „работилницата” бяха отправени  и музикални поздрави от талантливи млади инструменталисти. Веселото настроение, което създадоха децата допринесе за празничната атмосфера в Общински детски комплекс.

Поработихме и се забавлявахме! В очакване сме Добрият старец от Лапландия да долети и при нас и да ни зарадва с така желаните подаръци!

Общински детски комплекс, Елхово пожелава на децата и техните семейства добро здраве, весело настроение и Коледен дух!Статията е публикувана на 16 декември 2021


Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
Изтеглиха вариант 13 за матурата по БЕЛ
В Министерството на образованието и науката (МОН) тази сутрин беше генерирана изпитната комбинация за държавния зрелостен изпит ... прочети още »
Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви конкурси за експерт "Анализ и прогнози" и "Гранично сътрудничество"
Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Елхово обяви конкурси за две длъжности за град Елхово и Малко Търново ... прочети още »
Опасно време в сряда: Жълт и оранжев код за дъжд, вятър и гръмотевици
Предупредителен жълт и оранжев код за интензивни валежи и за силен вятър в страната за 18 май, ... прочети още »
Златни и сребърни медали за самодейци от Елхово и общината (+снимки)
На 1-ви май, в село Сладун, община Свиленград, се проведе XI-ти международен фолклорен фестивал „С песните на ... прочети още »
Отбелязваме Световния ден на хипертонията
На 17 май отбелязваме Световния ден за борба с хипертонията. Сърдечносъдовите заболявания остават водещата причина за смърт ... прочети още »
Живко Иванов е сред 10-те финалисти за Годишните награди на Фондация "Енчо Керязов" в категория Спорт
Десетте най-силни кандидатури, които продължават към финала за Годишните награди на Фондация "Енчо Керязов", вече са ясни ... прочети още »