Снимки: Благотворителен жест към учениците от ЦСОП „Н.Й.Вапцаров“ за Коледа

  579 | Публикувано преди 4 седмици  | Образование

По повод предстоящите Коледни празници учениците от ЦСОП „Н.Й.Вапцаров“, гр. Елхово за поредна година получиха подаръци от г-жа Елвира Христова „Агенция за преводи и легализация“, от учениците от 4 „В“ клас  от ОУ „Паисий Хилендарски“ – Елхово с класен ръководител г-жа Пенка Михова и възпитател г-жа Денка Иванова, както и от техните родители.

От ръководството на ЦСОП „Н.Й.Вапцаров“, гр. Елхово  изказват специални благодарности за изненадите и за това, че все още има хора, които искат да зарадват и усмихнат децата и им пожелават Весели коледни и Новогодишни  празници. Бъдете здрави и благословени! Нека има повече топли хора като Вас!Статията е публикувана на 22 декември 2021Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
До 31 януари може да се променя вида на осигуряването
До 31 януари самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си, напомнят от Национална агенция ... прочети още »
Над 550 деца и ученици в област Ямбол са под карантина заради COVID-19
Двуседмичната заболеваемост от COVID-19 в област Ямбол продължава да се покачва. Към днешна дата е 676 на ... прочети още »
Днес е Атанасовден, св. Атанасий Велики
Православната църква почита днес паметта на Атанасий Велики. На този ден празнуват всички, които носят името Атанас, ... прочети още »
Васил Александров е новият областен управител на Ямбол
Правителството прие решение, с което се назначават нови областни управители на областите Габрово, Ловеч, Монтана, Перник, Силистра, ... прочети още »
Николай Димитров от Елхово с отлично представяне на държавния шампионат в Сливен
Държавният шампионат по свободна борба в Сливен приключи. При най-зрелищната категория – до 125 кг мъже битката ... прочети още »
Антоновден е! Православната църква почита днес паметта на Преподобния Антоний Велики
Православната църква почита днес паметта на Преподобния Антоний Велики. Празникът е наричан от народа Антоновден. В народния ... прочети още »