3 съвета при избор на гардероб

Публикувано преди 1 година  |  Общество

гардероби

При избора на ново обзавеждане за спалнята на преден план излиза гардеробът. Неговото присъствие в стаята е основополагащо за това да намираме комфорт и естетика по всяко едно време, докато сме в дома си. Размери, височина, брой крила, цвят и интериорен стил – всеки един от тези детайли е водещ при избора. Вътрешното разпределение на дрешника, броят рафтове и наличието на огледало са също важни особености, които не бива да подминаваме.

Какво е важно при избора на гардероб?

Няколко са нещата, които следва да обмислим, когато сме напът да се сдобием с нов гардероб. Съветите на експертите са да подходим практично и да се възползваме от следните 3 насоки:

  • повече крила – повече удобство – двукрилите дрешници не заемат място, но трикрилните и четирикрилните дават в пъти повече комфорт и практичност. Именно затова е супер идея да заложим точно на тях, стига да разполагаме с достатъчно просторно помещение;
  • вграден модел за по-изискани резултати – гардеробите с такъв дизайн стават все по-актуални. Те са за предпочитане, защото имат деликатно присъствие в стаята, снабдени са с плъзгащи врати, а мястото за съхранение е оптимално. Изработката им е качествена и в крак с модата, което ги прави приоритетен избор за мнозина;
  • оптимизирано вътрешно пространство – дрешникът има за цел не само да “краси” стаята с модерното си изпълнение, но и да осигурява необходимата функционалност. Затова е важно да се избере гардероб с максимално оптимизирано пространство, което позволява нагледна и удобна подредба на дрехите и останалите лични вещи. За целта са нужни повече на брой чекмеджета, с подходяща дълбочина, и функционално разпределени пространства за поставяне на закачалки.

Идеалният дрешник е този, който е изработен от качествен дървен материал, има актуална визия и е снабден с издръжливи механизми за висок комфорт. Неговата цена също е важен фактор за това да инвестираме или не в даден модел.

Кои модели се определят за най-актуални?

Дрешниците с матирани плоскости, тези с огледални врати и моделите от масив повеждат класацията с актуални гардероби за 2023 г. Видовете с ефектен принт и с плъзгащи се врати са също сред фаворитите на днешните купувачи, които винаги се стремят към това да открият идеалния шкаф за дрехи за своята спалня. Съвременният пазар предлага не само голямо разнообразие от такъв тип интериорни продукти, но и приемливи цени, които правят покупката още по-приятна.


Статията е публикувана на 15 януари 2023

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
На 28 март хилядолетната историята на България оживя в образ и действие ...
На 28 март Православната църква чества паметта на Св. Мъченик Боян – княз ...
Граничните власти задържаха дипломатическа кола с петима нелегални мигранти на ГКПП "Капитан ...
Митническите служители на Митнически пункт Лесово задържаха голямо количество от 23 200 ...
На 27.03.2024 год. в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Елхово ...
Седем кръга преди края на шампионата, юношите на ОФК Елхово (U15) продължават ...
През изминалия уикенд, на 23 и 24 март стотици зрители бяха свидетели ...
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА
В момента, в който критерият за инфлацията бъде покрит, България може да ...
Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не може да стане служебен министър-председател. Тя ...
Русия няма да приеме и каквито и да е „правила“, наложени ѝ ...
Управляващата в Германия Социалдемократическа партия се тресе от вътрешни противоречия и външен ...
Карлос Алкарас заяви на пресконференция след поражението от Григор Димитров, че българинът ...
Неприятна новина за 1/2-финала на Григор Димитров, който ще се изправи срещу ...
Безброй пъти сме чували и добре знаем, че прекаляването с шоколад е ...
Кандида (Candida) е род дрожди, който може да причини инфекция при хората, ...