ДГ ”Нeвен” – С любов за мама (снимки)

  552 | Публикувано преди 4 месеца  | Образование

Празник на обичта и признателността на всяко дете към мама, трогателни стихове, песни и танци, поднесени с много любов – това беше 8 март в ДГ ”Нeвен”.

Денят на мама винаги е предизвиквал много любов и сълзи от радост. Мама е всичко за нас , тя е грижа, радост, тревога. Мама се грижи за нас, когато сме болни, когато сме в беда, затова на днешния ден децата от детска градина ,, Невен“ я поздравяват и казват БЛАГОДАРЯ.

Не могат да се изброят всички нейни задължения. Тя прави всичко най-добро за децата си, така както прави баба за нея.

На този мил празник децата от група ,,Слънце“ с учители К. Костова и М. Узунова поздравяват своите майки със стихове ,, Най- добричка“ , “ С обич за мама“ и песни ,, Аз обичам мама“, “ Мила моя, мамо“ и танц “Виждам те- гледам те“.

Група “ Усмивка“ с учители В. Узунова и Д. Мартинова отправиха поздрав с тематични песни и стихчета и танц под надслов ,,С обич за мама“.

Най- малките деца от група ,,Детско царство“ с учители П.Дикова и Д.Митева отправят пожелания към мама с любими песнички и танци.

Група ,,Бърборани- сладурани“ с учители К.Михалева и В. Алексиева отправиха своя поздрав с драматизация на приказката „Под гъбката“, танц “Ръченица“ и “Моята майка“, тематични песни и стихчета.

Децата от група “Доброта“ с учители Д.Стойкова и С. Тодорова изпяха пените “ Мама“, “ Аз обичам мама“ и танцуваха танц “ Моето семейство“.

Бъдещите първокласници от група “ Приятели“ с учители В. Иванова и Д. Георгиева представи празнична програма от стихотворения, песни и скечове.

Децата от яслена група ,,Слънчо“ с мед. сестри Силвана Гендова и Калинка Добрева изпълниха ,,Песен за мама“.

Яслена група ,,Звездичка“ с мед.сестри Стойка Жейнова и Светла Нейчева изпълниха песнички за мама.

Група “ Звънче“- с. Гранитово с учители М. Георгиева и М.Ковачева представиха спектакъл ,, Маминият ден“.

С редуването на стихотворения, песни и приказен танц, децата от група “ Здравец“- с. Лесово с учители П. Янузова и В.Драгоева изпратиха своята обич и благодарност към своите майки.

Скъпи майки, гордейте се с постиженията на своите деца, да бъдат удовлетворени и щастливи! Честит празник скъпи майки ! Бъдете здрави и щастливи, гордейте се, че сте отгледали и възпитали такива добри деца, защото всичките са различни и неповторими! Честит празник скъпи колеги, учители и служители!

ДГ ”Нeвен” – ЕлховоСтатията е публикувана на 8 март 2022
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »