Учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово: Добре дошла, Пролет! (+снимки)

  823 | Публикувано преди 3 месеца  | Образование

С поредица от събития учениците от ОУ“Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Елхово отбелязаха настъпването на най-красивият сезон – пролетта.

На 21 март по повод отбелязване на Международния ден на горите и приобщаване към международното отбелязване на деня, ученици от клуба за занимания по интереси „Пъстри багри“ с ръководител г-н Стоян Иванов се включиха към инициативата с изпълнение на химна на българската гора „Хубава си, моя горо“.

По призив на ученическия парламент учениците от 1 до 7 клас почистиха любимите си места за учене – класните стаи, местата за игри и отдих. Всички учители и служители се прикрепиха към инициативата „Да направим училището чисто и приветливо“.

Учениците от ЦОУД изготвиха красиви материали по случай деня на гората –  21 март и световния ден на водата – 22 март.

Групата за занимания по интереси „Млад биолог“ с ръководител г-жа Мариана Тонева представи интересна презентация за Световния ден на водата. Учениците разбраха, че тя е жизненоважна за живота на хората, ресурс без, който човек не може и ключ към здравето на всяко живо същество.

Пролет е!

Пожелахме си здраве, пожелахме си свят с мир и сбъднати мечти!Статията е публикувана на 22 март 2022
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »