Награди от Национално състезание по заваряване за учениците от ПГ „Стефан Караджа“ – гр. Елхово (+снимки)

  566 | Публикувано преди 3 месеца  | Образование

На на 25-27 март се проведе национален кръг на Национално състезание „Най-добър млад заварчик“, организирано от МОН в град София, кв. Челопечене. В състезанието участваха 10 професионални гимназии с 19 ученици, в две направления РЕДЗ и МИГ/МАГ и изработка на арт инсталация на тема „Зелените технологии на бъдещето“.

ПГ „Стефан Караджа“ гр. Елхово участва с двама ученика, които завоюваха призови места и представиха достойно училището.

В направление РЕДЗ  първо място спечели Елиаким Василев Стефанов от 12 клас на ПГ „Стефан Караджа“ – гр. Елхово.

В направление МИГ/МАГ второ място спечели Мариян Магдаленов Панайотов от 11 клас на ПГ „Стефан Караджа“ – гр. Елхово.

За изработка на арт инсталация ПГ „Стефан Караджа“ спечели трето място. За изработката на арт инсталацията взеха участие учениците, г- н Тончев и г-н Нейчев.

Участниците получиха награди медал и грамоти, които бяха връчени от представители на МОН.

Ръководството на училището благодари за достойното представяне на учители и ученици, а от РИО-Ямбол поздравиха екипа на ПГ „Стефан Караджа“- гр Елхово и им пожелаха още повече професионални успехи!Статията е публикувана на 30 март 2022
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »