Книгата „Сърцето ти копнее за промяна“ от Веселина Каратодорова бе представена вчера (+снимки)

Публикувано преди 2 години  |  Общество

Изключително вълнуваща бе снощната среща, на която Веселина Каратодорова представи своята първа книга „Сърцето ти копнее за промяна“. На събитието присъстваха близки и приятели на авторката.

В залата на НЧ „Развитие“ Веси сподели причината , заради която е написала книгата, какво я е вдъхновило и какви са мотивите й: „Реших да напиша тази книга, за да те вдъхновя да промениш живота си, да го построиш така, както желае сърцето ти. Написах тази книга, защото аз самата промених и трансформирах напълно живота си…“ , каза Веси.

Преди малко повече от 2 години Веси завършва академия за треньори по личностно развитие, академия по констелации I –во и II-ро ниво, академия за травми, психосоматика, две академии по маркетинг. Към днешна дата Тя работи с хора от България и чужбина, прави различни консултации, на различни теми и проблеми. Желанието й е да помага на всички онези, които имат нужда, защото това е нейната мисия.

В представянето се включи и друг автор от Елхово, познат на всички – Христина Маджарова. Тя сподели с присъстващите чувствата и мислите, които книгата е предизвикала у нея след прочитането й. „Тази книга е изповед, която ще помогне на съвременната българска жена да намери пътя към себе си, да събере сили и да се вкопчи в живота с цялата страст и отдаденост, на която е способна“.

В книгата ще откриете упражнения, тренинги и медитации, от които всеки сам да избере, според потребностите си.

В края на литературната вечер бяха поднесени много цветя и подаръци. Елховската писателка с удоволствие подписа лично книга, на всеки, който пожела да си я закупи.
Желаем успех на Веселина и очакваме втората й книга!


Статията е публикувана на 27 април 2022

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА