Областна администрация Ямбол организира конкурс за рисунка по повод Международният ден на детето

Публикувано преди 2 години  |  Общество

По повод 1 юни, Международният ден на детето, Областна администрация Ямбол организира конкурс за рисунка на тема „Моето родно място, най-любимо на света“. Конкурсът е под егидата на областния управител на област Ямбол – Васил Александров.

Каним за участие в конкурса всички деца от Ямбол и областта, които искат да изразят творческите си умения, да се включат в конкурса за рисунка на тема „Моето родно място, най-любимо на света“.

Крайният срок за участие е до 17:30 часа на 27.05.22г., всички желаещи да се включат, могат да донесат своите картини на адреса на Областна администрация Ямбол – улица „Жорж Папазов“ 18, на гише „Информация“, всеки делничен ден от 09:00 ч., до 17:30 ч.

Няма ограничения относно техниката за изработка на картините, а форматът трябва да бъде от 25/30 до 35/25. Задължително изискване е произведенията да бъдат свързани с темата на конкурса, като един участник може да участва само с една рисунка.

Възрастовите групи за участие са от 1 до 4 клас, от 5 до 7 клас и от 8 до 12 клас. Всички творби ще бъдат оценени от компетентно жури в състав художниците Цветан Казанджиев и Ваня Велева, както и уредникът в ХГ „Жорж Папазов“ Ямбол г-жа Стойка Цингова.

На 1 юни, Международния ден на детето, в Областна администрация, ще бъдат обявени и наградени победителите в конкурса. Всички отличени рисунки ще бъдат изложени в Арт фоайето на Областна администрация.


Статията е публикувана на 10 май 2022

Следете ни в Google News Showcase




НОВИНИ ОТ ЕЛХОВО
НОВИНИ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА