ОИЦ-Ямбол откри поредицата от информационни срещи на място в Елхово и Болярово

  574 | Публикувано преди 2 седмици  | Общество

Eкипът на Областен информационен център-Ямбол стартира ежегодните срещи на място с желаещите да получат информация за европейско финансиране. Откритите приемни бяха разположени в градовете Болярово и Елхово, където възможност да зададат своите въпроси имаха представители на всички сектори на стопанския живот-работници, работодатели, желаещи да стартират или развият бизнеса си, хора в неравностойно положение, младежи, заети в неправителствения сектор и др. Освен традиционния интерес към инвестиции в земеделски и неземеделски дейности по Програмата за развитие на селските райони, посетителите получиха информация и за възможностите за подпомагане и в културно-образователната, здравната, социалната, стопанската и др. сфери на дейност. Многобройни въпроси бяха отправени и за планираните инвестиции в Плана за възстановяване и устойчивост и особено възможностите за енергийно обновяване на еднофамилни и многофамилни жилищни сгради. Бяха предоставени информационни и рекламни материали.

Жителите на общините Болярово и Елхово, които не успяха да посетят откритите приемни на Областния информационен център, могат да получат актуална и безплатна информация по телефон, електронна поща, на фейсбук страницата на центъра или на място всеки работен ден от 08.30 до 17.30 часа.Статията е публикувана на 10 юни 2022
Абонирайте се за канала ни в YouTube

Харесайте страницата ни във Facebook


ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Благодарим Ви, че четете нашите новини!
Подкрепете дейността на единствената регионална медия в град Елхово - Elhovo.News. Благодарим Ви!

ПОСЛЕДНО ПУБЛИКУВАНО
В края на учебната 2021/2022 година отново успехи за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – гр. Елхово в конкурси и състезания (+снимки)
Споделяме последните успехи от участия в конкурси и състезания на учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ -  ... прочети още »
МОН публикува резултатите от изпитите след VII клас
Близо 70% от седмокласниците разбират това, което четат. Почти 60% от тях разчитат също внушенията на цитат от ... прочети още »
МЗ и Експертният съвет по надзор на имунопрофилактиката препоръчват прилагането на втори бустер иРНК ваксина срещу COVID-19 при лица над 18 г.
Министерството на здравеопазването одобри препоръките на Експертния съвет по надзор на имунопрофилактиката относно прилагането на четвърта доза ... прочети още »
Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през летните месеци
Завършилите средното си образование през 2022 година ученици от Ямболска област трябва да заплатят здравните си вноски ... прочети още »
Днес е Еньовден – Денят на лечебните билки
На 24 юни православният свят празнува рождението на Свети Йоан Предтеча и Кръстител на Господ Исус Христос, ... прочети още »
НЗОК ще заплаща и отпуска помощни средства на хората с увреждания
От първи юли хората с увреждания ще получават помощни средства и медицински изделия от търговци на дребно, ... прочети още »